USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У зоні АТО - ДТП: загинули військові, які їхали на ротацію. Оновлено

6 Січня 2015 08:19
Внаслідок ДТП у зоні проведення Антитерористичної операції загинули дванадцять військових. Стало відомо, що вночі від отриманих травм помер ще один боєць Нацгвардії. Про це інформує hromadske.tv.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загинули дванадцять військових, ще 22 - поранені.

"Постраждалі перебувають у лікарні Артемівська. Лікарі роблять все можливе для порятунку і збереження життя травмованих військовослужбовців. На місці ДТП працюють слідчо-оперативна група ГУ МВС України в Донецькій області та представники військової прокуратури. Трагічно обірвані життя справжніх патріотів України, захисників нашої землі. Герої не вмирають!", — повідомив керівник МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Тим часом у прес-службі Національної гвардії повідомили, що аварія сталася через погані погодні умови.

"5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан", - йдеться у повідомленні.

Загинули бійці батальйону Національної гвардії імені Кульчицького, які їхали на ротацію.

Міністерство внутрішніх справ опублікувало імена загиблих в ДТП за участю бійців Нацгвардії:

Молодший сержант-контрактник Бабічев Сергій Ігорович

Старший солдат резерву Бурка Віктор Павлович

Солдат резерву Герасимюк Тарас Павлович

Старший солдат резерву Зубчук Роман Валентинович

Старшина резерву Каплуненко Ігор Валентинович

Старший солдат резерву Лівіненко Юрій Володимирович

Старшина резерву Малюта Роман Володимирович

Старший солдат резерву Рожанський Пантелеймон Петрович

Солдат резерву Скрут Ростислав Степанович

Старший солдат резерву Сокач Роман Михайлович

Сержант резерву Матковський Володимир Анатолійович

Старший солдат резерву Щіпов Максим Юрійович

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АТО Показати IP 6 Січня 2015 08:37
Одні гинуть, а інші шаряться і героїв з себе корчать, а справжнім ділом займатися не хочуть, краще бути бандитами з "великої дороги"! «Батальйон Правого сектора відмовився від служби за контрактом в армії. "Правий сектор" відмовився від переходу на службу за контрактом зі Збройними силами. Про це в ефірі 5 каналу заявив радник Президента Юрій Бірюков. "Я особисто запропонував "Правому сектору" схему повної легалізації. Зокрема, було запропоновано багато варіантів, що передбачають обов'язкову службу за контрактом. Вони від неї відмовилися", - сказав він.»
НЕ ПРАВОСЕК до АТО Показати IP 6 Січня 2015 21:23
ВІЧНА ПАМ ЯТЬ ГЕРОЯМ, ЩО ЗАГИНУЛИ! А ти Ато включи мозги, і не повторяй мантри рошенки і його підлизника Бірюкова ( бо він реально л..х, якщо не бачить РЕАЛЬНУ ситуацію на фронті і вішає казки усім на вуха). Підпорядкування зараз будь-яким держструктурам на фронті = дозвіл використати себе як убойне м ясо= дозвіл завести себе в котел. Правосеки- справжні патріоти, але розумні і хитрі, і вмирати за цукерниці рошенки вони не будуть, бо не варто. План рошенки: легалізую правосеків і відстріляю, бо за...бали вони мене (пам ятає, як яника гнали). План Правого сектора: а ф..к тобі король шоколадний! Да манали вони його легалізацію, знають як воювати молодчаги, дай Бог їм здоров я!
??? Показати IP 6 Січня 2015 09:34
Невже це випадковість? І сепари тут ні ло чого?
Андрій до ??? Показати IP 6 Січня 2015 09:41
Це все путін намутив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus