USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали версії причини ДТП в зоні АТО. Відео

6 Січня 2015 16:10
Президент Петро Порошенко заслухав доповідь Генерального прокурора Віталія Яреми та тимчасово виконувач обов'язків Міністра внутрішніх справ Василя Паскала про хід розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди в Донецькій області 5 січня, - йдеться у повідомленні на сайті глави держави.

Нагадаємо, внаслідок ДТП у зоні проведення Антитерористичної операції загинули дванадцять військових. А вночі від отриманих травм помер ще один боєць НацгвардіїУкраїни.

Згідно з дорученням Президента України створять гарячу телефонну лінію при Міністерстві внутрішніх справ, за якою повідомлятимуть про стан здоров’я військовослужбовців, які потрапили в ДТП.

Крім того, Порошенко доручив створити спеціальну комісію на чолі з заступником головного військового прокурора Генеральної прокуратури Максимом Якубовським для з’ясування причин та встановлення винних у автокатастрофі та загибелі людей. До її складу увійшли шість слідчих Генеральної прокуратури.

Віталій Ярема повідомив, що у ДТП загинули 12 військових. Результати тесту на алкоголь водія КрАЗу були негативними. Ведеться розслідування та опрацьовуються версії причин ДТП, зокрема дві основні – порушення Правил дорожнього руху та несправність автобусу, яким їхали військові.

Також Петро Порошенко доручив провести термінову прес-конференцію для того, щоб поінформувати суспільство про обставини трагедії.

ТСН оприлюднило відео з місця трагедії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus