USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Броварах спалили машину «ударівця». ФОТО. ВІДЕО

10 Червня 2013 09:57
Голові броварського УДАРу Роману Сімутіну спалили автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата від УДАРу Павла Різаненка, - інформує Gazeta.

Близько 4 години ранку невідомі підпалили авто, яке було припарковане біля будинку «ударівця». За словами Різаненка, підпал є продовженням тиску влади на міську організацію УДАР.

«Про яку випадковість можна говорити, якщо напередодні Романа Сімутіна позбавили адвокатського свідоцтва, незаконно утримували у міліції?», - повідомив нардеп. Сімутін не вірить, що справа буде розслідувана, а злочинців знайдуть, не кажучи вже про замовників, зауважили в прес-службі.

Різаненко звернеться до Генпрокурора Пшонки з вимогою розслідувати факт підпалу та тиску на голову броварського УДАРу. «Це вже не політична боротьба, а відверті бандитські дії з боку влади», - зауважив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus