USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вбивцю 11-річної дівчинки посадять на 14 років

23 Грудня 2010 17:24
Жінці із села Линівка Рожищенського району, яка у травні вбила 11-річну дочку свого співмешканця, у жовтні суд виніс вирок 14 з половиною років позбавлення волі.
А нещодавно колегія суддів кримінальної палати Волинського апеляційного суду залишила вирок без змін, пишуть «Відомості.UA».
Нагадаємо, співмешканка батька позбавила дівчинку життя тільки через те, що вона хотіла, щоб тато і мама знову жили разом.
Дівчинка вчитися їздила у Голоби, бо у Линівці немає школи, ночувати їздила до дядька у Переспу. А на вихідних приїжджала до батька.
На той час у чоловіка з’явилася співмешканка – 32-річна Людмила. Мачуха не злюбила дівчинку, яка, до речі, була її тезкою, хоч у самої був син такого ж віку. Жінка вирішила позбутися нерідної дитини.
Як свідчать матеріали слідства, 6 травня вона зателефонувала Люді та попросила приїхати додому.
Дівчинка відпросилася зі школи. Проте на ґрунтовій дорозі на Линівку її перестріла мачуха. Завела малу у кущі, і там напала на неї: повалила на землю, вдарила і задушила.
Прикривши тіло дитини листям, пішла додому.
Потім під час слідства та на суді жінка розповіла, що повернулася через кілька годин на місце злочину, бачила, що у дівчинки тремтить рука. Проте навіть не подивилася, чи жива дитина, чи потрібна їй допомога.
Єдине, що вона зробила, це перевірила мобільний телефон дівчинки: за кількістю дзвінків з’ясовувала, «наскільки сильно її любить батько».
Тіло дівчинки знайшли через декілька днів. Мачуху взяли під варту на кладовищі.
Батько дівчинки в суді просив, аби жінку засудили довічно.
Вирок 14 з половиною років позбавлення волі видався вбивці надто жорстоким. Адже, як вона вважала, у неї є пом’якшувальні обставини: малолітній син, 70-річна матір, якій зробили операцію, а також те, що вона допомагала слідству та щиросердно покаялася.
Однак апеляційний суд залишив вирок без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 23 Грудня 2010 17:35
Получила по полной. Надо было сначала в ступить в ПР, а потом убивать. Тогда бы отделалась условным наказанием.
кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 18:11
Нелюдина!Нежінка!
dsd Показати IP 23 Грудня 2010 18:15
побачимо стільки завтра дасть апеляційний су пану Волійкові... ковельський суд дав 7 років
Алла Показати IP 24 Грудня 2010 08:21
Мало дали.Особисто знаю цю людину-хоча і людиною її не назвеш після такого.ТВАРЮКА!
ОЛЯ Показати IP 24 Грудня 2010 09:47
Тато просив пожиттєво то дуже-дивно.Бо поруч з тою тварюкою треба посадити біологічних тата і маму . І бажано в одну камеру.Вони теж нелюди.На світ дитину пустили і з їх вини те дитя так люто життя позбавили. Кожен жив як хотів-а дитя страждало.Безвідповілальна бидлота всі троє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus