USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вночі терористи обстріляли українських прикордонників

21 Червня 2014 10:10
Протягом ночі попри оголошення українською стороною про мирне врегулювання конфлікту на Донбасі терористи продовжували нападати на сили АТО, обстрілювали їх і навіть є дев'ять поранених українських прикордонників, інформує ТСН.

"Зокрема бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" та "Успенка". Поранення отримали дев'ять українських прикордонників", - зазначив у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Крім того, із мінометів та артилерійської гармати бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Краматорського аеродрому та на горі Карачун. "Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає", - наголошує Тимчук. Водночас бойовики, які прибули на двох "КамАЗах" російського виробництва, зробили спробу штурму командного пункту військової частини, що дислокується біля Амвросіївки. Українські військові не постраждали. Терористи також обстріляли з АГС і мінометів блокпост сил АТО в районі Рубіжного та Слов'янська. Тут також обійшлося без жертв серед українських силовиків.

"Усі напади терористів були відбиті. Прицільним вогнем знищені вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється", - підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, радник президента Юрій Луценко зазначив, що українські силовики будуть відкривати вогонь по терористах, які не склали зброю в рамках мирного плану і продовжують воювати на Донбасі.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко 20 червня відвідав табір Антитерористичного центру Національної гвардії та розпорядився припинити бойові дії в зоні АТО на тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дончанин Показати IP 21 Червня 2014 10:22
коментар було видалено
НЕЛУЧАНИН до Дончанин Показати IP 21 Червня 2014 10:29
тобі вже моча в голову б'є. іди лікуйся
GALA до НЕЛУЧАНИН Показати IP 21 Червня 2014 11:20
Все набагато прозаїчніше, людина відпрацьовує свої гроші-веде інформаційну війну....
НЕЛУЧАНИН до GALA Показати IP 21 Червня 2014 14:09
для того, щоб заробляти тролінгом, також треба достатньо мочі в голові мати. у данчаніна аж з вух ллється
Дончанин Показати IP 22 Червня 2014 16:49
Ложка которой ел Путин, лечит от глаукомы, а если ввести в анал то от гемороя.
Дончанин Показати IP 22 Червня 2014 16:50
А меня уже никто не вылечит я моральный урод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus