USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водія Mercedes, який врізався у фуру волинянина, довелося вирізати з авта

16 Листопада 2017 16:23
Мешканець села Підзамче Радивилівського району на автомобілі Mercedes Sprinter врізався у вантажівку 50-річного жителя села Полонка Волинської області.

ДТП трапилася близько 00:00 15 листопада на автодорозі «Київ — Чоп» неподалік с. Біла Криниця Рівненського району.

У поліції повідомили що водій Mercedes Sprinter не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем Renault Magnum 50-річного жителя села Полонка Волинської області, пише Рівне Вечірнє.

Зазначається, що вантажівка стояла на узбіччі дороги у зв’язку з технічною несправністю на добре освітленій ділянці дороги та була з увімкненими аварійними сигналами.

Водія автомобіля Mercedes витягнули з розтрощеної автівки рятувальники. У нього закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували водія, якого при зіткненні затисло в автомобілі, та передали його працівникам швидкої медичної допомоги. Потому від’єднали акумуляторні батареї та змили з проїжджої частини дороги паливо-мастильні матеріали, що витікли з машини, інформують в ГУ ДСНС в Рівненській області.

Потерпілого було доставлено до Рівненської міськлікарні та госпіталізовано до нейрохірургічного відділення. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження.

На дорогу розлилася ше й сироватка. Рятувальники змивали проїжджу частину до ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 16 Листопада 2017 18:09
".....ВИРІЗАТИ З АВТА" - жесть. В якій бурсі автори статті вчились?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus