USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Водій не пропустив пішохода і опинився в лікарні

4 Липня 2014 17:53
У результаті конфлікту на дорозі водій, який не пропустив пішохода, отримав тяжкі тілесні ушкодження, - інформують у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, яка відбувається на проїзній частині дороги.

– На місце конфлікту виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив перший заступник начальника слідчого відділу Володимир-Волинського МВУМВС України у Волинській області Олександр Могилецький. – Зі слів 52-річного жителя міста, він переходив дорогу по пішохідному переході, а водій автомобіля «Форд-Сієра» не зупинився, щоб його пропустити. Пішохід, не довго роздумуючи, зупинив транспортний засіб і добряче побив водія.

Випадкові свідки конфлікту викликали на місце події правоохоронців та карету «Швидкої медичної допомоги», адже постраждали навіть підвестися не міг.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрило кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.Тепер чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОНО Показати IP 4 Липня 2014 20:11
молодець пішохід
то й видно що до ВОНО Показати IP 4 Липня 2014 22:11
Аж ніяк не молодець. По-перше невідомо при яких обставинах той пішоход переходив. Якщо там за день всього саме ця машина проїзжала, то міг би секунду і почекати і не створювати конфлікту. А якщо він вже переходив, а авто виїзжало з-за повороту, то мав би право раз заїхати в морду, але не більше. Те що він зробив законно тягне на статтю! Ну хіба що за кермом був Путін...
Андрій Показати IP 4 Липня 2014 22:41
Як на мене, не праві обидва. Водій не пропустив, а пішохід, немов невиховане теля, кинувся з кулаками. Невже не можна розібратися законними методами? Записати номер, звернутися куди слід ! Це говорить про нашу дикість та безкультур'я, а ще хочемо поближче до країн Заходу. Відбувся Майдан, загинуло багато людей, в тому числі і молодих, які жертвуючи своїм найдорожчим життям, дали всім нам поштовх до якихось змін. А ми, замість того щоб віддаючи шану їм, почали виховувати в собі Людей, надалі залишаэмось диким плем'ям !!! Соромно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus