USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин облив бензином і підпалив свого товариша

1 Липня 2014 15:52
Волинські правоохоронці за затримали молодика, котрий облив бензином і підпалив свого товариша. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тепер чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Близько другої години ночі в приймальне відділення Горохівської центральної районної лікарні каретою швидкої допомоги, з термічними опіками тіла доставили 25-річного місцевого жителя. Нині він перебуває в реанімаційному відділенні. Про це лікарі відразу повідомили правоохоронцям.

« Слідчо-оперативна група, котра прибула за викликом, встановила, що напередодні постраждалий розпивав спиртні напої в компанії знайомих», – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.


Згодом між хлопцями виникла суперечка, яка закінчилася бійкою. У результаті молодик, котрий отримав добрячих стусанів, вирішив помститися кривднику. На автозаправці він придбав півтори літри бензину, повернувся назад, облив ним товариша і підпалив. Внаслідок цього хлопець із опіками третього ступеню потрапив у лікарню.

Зловмисником виявився 27-річний місцевий житель, який, злякавшись відповідальності, втік із міста. Однак, провівши низку оперативних заходів, правоохоронці затримали його у Львові.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 15 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – підсумував Петро Шпига.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 1 Липня 2014 16:34
Чому не пишете що це 8 червня і в Горохові
гість Показати IP 1 Липня 2014 16:37
молодику треба в армію. терміново. на схід на передову.
гість Показати IP 1 Липня 2014 20:32
Оперативно нічого не скажеш! Чому не написали про стан потерпілого ? Напевно необхідна грошова допомога. Якби справа набрала розголосу то допомогли б певна річ небайдужі а то таке горе в сім'ї через пі...
Лариса до гість Показати IP 1 Липня 2014 21:56
Потерпілий зараз знаходиться у Луцькому опіковому центрі. Тіло обпечене на 85 %.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus