USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин втратив ногу через 13-річного водія на «євробляхах»

30 Квітня 2018 09:57
Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Локачі 29 квітня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці пригоди.

Неповнолітній хлопець, близько 13 років, за кермом батькового автомобіля на іноземній реєстрації вилетів на тротуар та протаранив будівлю.

Внаслідок аварії постраждав чоловік, який стояв на порозі будівлі. Згідно з інформацією джерела, постраждалого доправили в лікарню у Володимирі-Волинському, де йому довелося ампутувати ногу. Наразі чоловік перебуває у важкому стані.

Також автівка значно пошкодила будівлю.

Як повідомляє ВолиньPost, постраждалий – місцевий житель Юрій Курбай.

Родич постраждалого Андрій Громик розповів, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі не мав навиків кермування і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.

«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання. Я закликаю усіх максимально звернути увагу і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, задумайтесь про це. Ми повинні, як мінімум, вимагати запроторити цього водія у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - каже Громик.

За його інформацією, неповнолітнього водія на місці події відпустили додому. З тієї причини, що його батьки нібито за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Наразі невідомо, як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 11:30
Я в шоцi, брати моi! Заборонити бляхи!
Євробидло до Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 12:22
Заборонити 13 річних д*білів. Чи по вашій логіці на жигулях можна чавити людей?
Юлія до Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 15:54
А якби хлопець наїхав на ногу автомобілем з укр.номерами нога б відросла!!! Точно вам кажу )))
valdis peish до Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 17:40
ти вже достав всіх брат во хрєстє
степан Показати IP 30 Квітня 2018 12:47
Проблема не в авто на євробляхах, а в вихованні.
пішохід Показати IP 30 Квітня 2018 13:22
голівне те, що і бляхери і ті хто на укр.номерах права купляють в одних і тих же лідей і в одному і тому ж місці)
Anonymous до пішохід Показати IP 1 Травня 2018 01:42
Тут - ще гірше, прав немає, і бути не може, зате дурі в голові вистачило поцупити ключа і машину, плюс нічого, крім "попадалова" батькам на гроші, йому не буде - 13 років. Навіть громадських робіт - вони з 16. Штраф батькам за неналежне виховання, компенсація лікування, виплати потерпілому, як інваліду, і побита машина батька - то з одного боку, і назавжди втрачене здоров'я людини - з іншого. В часи мого навчання у школі (давно, початок 90-х) було пару однокласників, які раз-два тихцем батькового мерса, і, здається, БМВ, покататися брали, але глибоко вночі, по не крепко центральній вулиці, і недовго, про їзду містом серед білого дня - і мови не йшлося, і то було в років 17, а то й 18 - випускний клас, і один з них як мінімум вже ходив в автошколу на навчання тоді. А цей .... - немає слів - не маючи ніяких навичок їзди, ще й по населеному пункту летіти - то ппц....
Дядя Показати IP 1 Травня 2018 01:41
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus