USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин з тербатальйону потрапив у полон

21 Листопада 2014 11:18
Чоловіки з батальйону територіальної оборони виснажені морально і фізично.

Про це у своєму запиті до Президента України, до Міністра оборони повідомив депутат облради Віктор Прокопчук під час 31 чергової сесії облради сьогодні, 21 листопада.

Нагадаємо, про ротацію бійців БТО «Волинь» в обласній раді, облдержадміністрації обговорюється постійно. Вже кілька разів родичі бійців приходили до ОДА, вимагаючи ротації бійців. Натомість, їм повідомили, що інформація про ротацію бійців «засекречена».

Віктор Прокопчук розповів, що до нього не раз зверталися батьки бійців, які скаржилися на те, що їх родичів не відпускають на ротацію.

«Хлопці виснажені морально і фізично. Вчора стало відомо, що один з бійців потрапив у полон тільки тому, що «засинав на ходу», - повідомив депутат.

Відтак, у запиті Віктор Прокопчук просить задля зменшення соціальної напруги розробити і довести до відома бійців принципи ротації, щоб люди чітко знали, коли вони повернуться додому на відпочинок.

Депутати запит підтримали.

Нагадаємо, аналогічний запит зачитав заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 11:39
Якась )/(опа твориться на всіх фронтах.
Анатоль Показати IP 21 Листопада 2014 11:40
Пані Камишнікова пише що у хлопців усе добре, що в них усе є, що вони усі передають нам на Волинь привіти! Кому ж вірити?
Анонім до Анатоль Показати IP 21 Листопада 2014 13:32
така в неї робота...
Анатоль до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 13:41
Наталка безробітна! Раніше працювала у міського голови В. Б. Сапожнікова радником! Отримувала пристойну платню! Зараз має десяток чи навіть більше собак яких тримає на ланцюгах на своїй земельній ділянці!
Комбат ТрО Показати IP 21 Листопада 2014 14:50
Все викладене автором - чиста правда. Ситуація дійсно досить складна: люди виснажені і фізично і морально. Не кожен може витримати щоденні артобстріли, а також досить часті стрілкові бої. Люди поки-що якось тримаються, але можливості людського організму не безмежні... Багато людей зриваються і зловживають спиртним, - а у кожного зброя, гранати... Люди повинні чітко усвідомлювати на який термін розраховувати свої сили та можливості... А з приводу чуток, які поширюють "доброзичливі", що я як командир батальйону бажаю тут залишатися - ЦЕ ПОВНА МАЯЧНЯ !!! Мені, як і всім хочеться швидше повернутися додому, я як і всі інші - не безсмертний. Дай Бог нам УСІМ (і тим, що перебувають у полоні) швидшого повернення до своїх домівок, до своїх родин ! СЛАВА УКРАЇНІ !!!
пан Показати IP 21 Листопада 2014 16:11
Ротацiя - я воював, повоюй i ти. Так? Тодi за перемогу можна забути.
Анатоль до пан Показати IP 21 Листопада 2014 16:15
то може Наталка Камишникова має рацію?
SELAY до пан Показати IP 22 Листопада 2014 10:59
А де ти воював? вояка?
SELAY Показати IP 22 Листопада 2014 16:06
Кожній людині потрібний відпочинок. Проведить ротацію, люди відпочинуть морально, фізично, побачаться з близкими. Ато - закинули їх - і хай сидять в окопах!!!! А решта тут ПІСЮЛЬКАМИ займається. Де 47 мл. населення?????
аяяй Показати IP 22 Листопада 2014 20:56
Конечно бойцам нужен нормальный отдых,непонятно почему не проводят ротацию,или снова провокации в генштабе,а воевать всеравно будут простые люди так как олигархи и просто не бедные уже сбежали с Украины и повывозили свои семьи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus