USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інформація щодо ротації тербатальйону «Волинь» - засекречена

17 Листопада 2014 09:35
Про результати розмови із начальником Генерального штабу щодо ротації бійців Першого батальйону територіальної оброни повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови ОДА 17 листопада.

Як розповів Володимир Гунчик, з начальником Генерального штабу Віктором Муженком він обговорив питання щодо Першого батальйону територіальної оброни «Волинь», зокрема, звернення батьків, яке було підписане минулого тижня і у якому вони просять розглянути питання ротації.

Начальник Генштабу, з його слів, повідомив, що існує графік ротації підрозділів тероборони, він виконується, тому ротація батальйону «Волинь» буде забезпечена.

Графік цей належить до закритих документів та не озвучений.

«Я знаю, що це питання буде підніматися групою народних депутатів, які надавали матеріальну допомогу батальйону і до них звернулися батьки із проханням прискорити ротацію. Облдержадміністрація продовжує тримати питання на контролі, у другій половині дня я матиму розмову з начальником Генштабу, щоб уточнити, що змінилося в цьому питанні за останні три дні», - зазначив Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus