USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина покарають за те, що повідомив про злочин?

14 Січня 2014 17:00
Колишньому Волинському природоохоронцю загрожує кримінальна відповідальність за те, що він поширив інформацію про незаконні рубки дерев, інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, журналісти видання разом із ветераном лісової справи Віталієм Жабчуком 3-го грудня побували на території Горохівського лісомисливського господарства. Там, згідно з інформацією, під виглядом санітарних рубок вирізали та вивозили у невідомому напрямку здорові дерева. Тоді директор лісомисливського господарства Леонід Семенюк не зміг розтлумачити скандальну ситуацію, яка відбувається на підзвітній йому території, а лише прохав забратися журналістів та екс-колегу геть з державних угідь.

Поки прокуратура з’ясовує законність знищення лісу, із заявою до правоохоронців звернулося керівництво Горохівського лісомисливського господарства. Останні звинувачують Віталія Жабчука у розлякуванні диких звірів.

Віталій Жабчук: «Нібито я першого грудня, коли перебував в лісовому масиві, перешкоджав мисливцям проводити полювання. Нібито я займався хуліганством, розполохував диких звірів, тому мисливці не змогли добути відповідно до ліцензії дикого кабана і від того лісгосп не отримав прибутків. Вийшло так, що Жабчук Горохівському мисливському господарстві наніс значні збитки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
"свідок" Показати IP 14 Січня 2014 17:42
А я чув, як якийсь громадян гонив по лісі, голосно пукав і співав пісню "Пішов відважний гайовий". Справжні клоуни - "розлякуавння диких звірів". Може, він їм в очі ще й сонячні зайчики пускав. Тоді буде "з особливим цинізмом, нехтуючи всі норми лісової моралі, в неприродний спосіб...". Посадять бідного правдолюба, однозначно.
Галина Федорівна Показати IP 15 Січня 2014 00:29
керівництво Горохівського лісомисливського господарства ну і розсмішили ,вам би в програму "розміши смішного" виграли б гроші і компенсували збитки
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 15 Січня 2014 14:43
ОТ ЗАСАДА.........ПРОКУРОРЫ КАБАНЧИКА НЕ ПОДСТРЕЛИЛИ, голодать будут их семьи
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 15 Січня 2014 14:46
добавлю: а Віталія Жабчука срочно "на нары", потому как взволновал бедных зверушек, не позволив им попасть под пулю
любитель природи Показати IP 15 Січня 2014 16:41
А скажіть мені, які су...и проводили полювання в тому лісі? Чи не проклятура часом? Коли вже ті вгодовані мордяки нажеруться і полопають, кендюхи смердючі. Ліси вже позабирали, озера позабирали, простому сільському мисливцю (якщо він нашкребе 250 гривень на відстрілку і 100 гривень на членські внески) вже далі свого городу вийти немає куди. Хіба це правильно?
аверс Показати IP 15 Січня 2014 18:26
А!!! Я то думаю, якого милого на "Аверсі" замість щедрівок у святвечір на Старий Новий Рік знов про лісників передачу дали. Які вони всі погані та хижі. Видно Жабчук знов дав на лапу. Правильно, тіко Жабчуку можна всяку фігню говорити і до прокуратури позови писати. Павно своїм позовом ті лісники хтіли сказати, що такий придурок тільки свиней і може налякати, а от моральних збитків від його брехні дуже багато. Тільки ж у нього справка. Його ніхто не посадить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus