USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Невідомі розбили скло офісу волинської «Солідарності»

3 Квітня 2017 12:50
У ніч на 3 квітня невідомі особи розбили вікно в офісі партійного осередку «Солідарності», що на проспекті Волі, 29. Інцидент в партії пов’язують з позицією депутатів в міській раді.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини прес-секретар волинського осередку партії БПП «Солідарність» Анна Єкименко-Поліщук зазначила, що вікно в приміщенні побили, вочевидь, вночі. Адже помітили пошкодження лише вранці, коли відкривали офіс. В партії цей інцидент пов’язують з позицією депутатів в міській раді.

«Нам дуже шкода, що питання не вирішують в політичній площині, а виникають такі незрозумілі дії та агресію. Всі негативні моменти, якщо комусь не подобається діяльність чи позиція, ми закликаємо висловлювати публічно», - зазначила Анна Єкименко-Поліщук.

З її слів, на місце події викликали поліцію, працювала слідчо-оперативна група. У якості речового доказу вилучили камінь, яким пробили скло.

Також речниця партії додала, що від повного руйнування склопакету врятувало наклеєне на вікно брендування. В іншому випадку від удару воно могло повністю провалитись всередину приміщення.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, з’ясувалося, що вночі невідомий каменем пошкодив вікно організації. Із приміщення офісу нічого не викрадено, постраждалих немає.

Відомості поліцейські внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Поліція з'ясовує усі обставини інциденту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
щвондєр Показати IP 3 Квітня 2017 13:20
Це вдячні виборці.
Игррь Показати IP 3 Квітня 2017 13:50
коментар було видалено
Кулявлоб Показати IP 3 Квітня 2017 14:05
комусь не сподобалися рошенки...
wzf до Кулявлоб Показати IP 3 Квітня 2017 18:43
це перемога!
ВОВК Показати IP 3 Квітня 2017 15:03
то канахфету Рошен хтось кинув пс*м см*рдячим з БПП
555 Показати IP 3 Квітня 2017 15:03
Перепрошую, а чому громадська приймальня депутата Лубінця в Луцьку? Яким боком він до Луцька? Хтось може пояснити? Наперед дякую.
)))))) Показати IP 3 Квітня 2017 22:38
Ото, новина!!!! Дійсно цікава подія )))) От цікаво, а інтернет там цікаво не підвісав? Журналістика на європейському рівні ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus