USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська міліція виявила «порнографічний» злочин

9 Січня 2009 17:15
Упродовж 20 грудня 2008 року-11 січня 2009-го на території Волині працівники УМВС в області проводять комплексні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Ялинка». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема співробітники відділу УМВС по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили чотири злочини у сфері суспільної моралі. Один із один із них – за статтею 301 Кримінального кодексу (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).
Окрім того, виявлено ще три злочини за статтею 303 Кримінального кодексу (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією).
Із метою виявлення дітей, які займаються бродяжництвом та жебрацтвом, міліція провела відпрацювання ринків, автостанцій, залізничних вокзалів, підвалів, горищ будинків, здійснила рейди-перевірки місць відпочинку та масового збору молоді, торгівельних закладів з питань дотримання антиалькогольного та антинаркоманійного законодавства.
Завдяки цьому правоохоронці затримали 31 неповнолітнього правопорушника, з яких 7 – за пияцтво.
Впродовж операції співробітники кримінально міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області встановили місце перебування трьох підлітків, які пропали безвісти, – інформує сайт УМВС у Волинській області.
Власне, під час відпрацювання «Ялинки» міліція розкрила 214 злочинів. Правоохоронці виявила шістьох дорослих осіб, які вчинили злочини спільно з неповнолітніми. Проти дорослих порушено кримінальні справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus