USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинського міліціонера-«тітушку» затримали в Харкові? СПРОСТОВАНО

24 Лютого 2014 18:00
Мітингувальники в Харкові затримали "тітушку" - ймовірно, працівника волинської міліції. Про це йдеться на сторінках групи Волинська люстрація у мережі Фейсбук.

Зі слів авторів, хлопець начебто був озброєний ножем, і він був разом з «тітушками».

«Мітингувальниками в місті Харкові був затриманий «тітушка» із ножем, який виявився працівником волинської міліції Середюк Валентин Володимирович 12.02.1989 р.н.», - йдеться у повідомленні.

У інформації сказано, що хлопець родом села Мельники-Ричицькі, Волинської області. «Яким чином волинський міліціонер Середюк Валентин опинився в Харкові, із ножем, серед проплачених убивць – «тітушок-антимайданівців», слід запитати в начальника Волинської міліції», - пишуть автори.


Дружина Валентина, Марія Олександрівна, повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини, що все це НЕПРАВДА, її чоловік давно не працює в міліції і, до того ж, жодного разу не був у Харкові.

Інформацію не підтвердили й у волинській міліції. Керівник Центру зв’язків з громадськістю обласного МВС Оксана Блищик зазначила, що в обласному управлінні МВС немає жодних відомостей про цей випадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123 Показати IP 24 Лютого 2014 18:43
Да їм тільки писати,цей працівник вже не праціваник волинської міліції більше 3 років...на вас у суд подати..для чого ви ту міліцію гнобите!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 19:55
Подайте фото батьків нехай гордяться своїм сином і ми на їх подивимося.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 20:31
А за клевету не боитесь ответить?У Вас совести совсем нет ?Тогда Бога побойтесь!
Луцьк Показати IP 24 Лютого 2014 21:23
Волинські новини, для чого Ви розміщаєте непровірену інформацію? Ця людина не має ніякого відношення до тітушок, не приймала участі ні в яких акціях. Як потім очистити своє ім'я, після такої брехні, Ви думали?
Луцьк Показати IP 24 Лютого 2014 21:23
Волинські новини, для чого Ви розміщаєте непровірену інформацію? Ця людина не має ніякого відношення до тітушок, не приймала участі ні в яких акціях. Як потім очистити своє ім'я, після такої брехні, Ви думали?
аноним Показати IP 24 Лютого 2014 21:37
вы чо ненормальные етого парня я знаю он никак не мог быть в харькове,я его вижу каждый день и он не истех кто пойдет против народа,а етот пидар или пидараска за кливету ответит,прежди чем писать надо проверять информацию,ты хуйня писалка необразована можеш парню жизнь спортить,
Юля Показати IP 25 Лютого 2014 19:37
навіщо ця брехня???? ви людині життя портите своїми наклепами...
Юля Показати IP 25 Лютого 2014 19:44
засудити б вашу редакцію за не правдиву інформацію, ви спочатку перевіряйте те що пускаєте у люди, через вашу брехню безневина людина може пострадати.... не вірте цій статті...
Землянин Показати IP 25 Лютого 2014 23:19
Вы че,вообще на всю голову кантуженые??? Какой нафиг "титушка"? Вам блин главное запиариться,а на человека вообще наплевать?? Вы блин безмозглые каличи за компами даже не знаете этого человека,даже в глаза его не видели,а кто-то вам какую-то чепуху наплел,лапшу на уши повесил и все,сразу в интернет вылаживать,да?? Вы бы хоть попытались выйти на связь с этим человеком,понять,что все это наглая клевета, так нет,главное какого-то инвалида послушать и сразу все выложить!!! Этот человек уже давно не работает в милиции,а в Харькове он даже и не появлялся!!!!! Короче,компьютерные каличи,лучше вам просто удалить эту статью и все! Или выйти на связь с Валентином и написать опровержение вашей этой Х*ЕНИ!!!!!!!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 20:32
бред... кто платит за эту брехню?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus