USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський махінатор украв у держави майже чверть мільйона

9 Січня 2009 13:51
У Волинській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили махінатора – директора державного підприємства. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Кмітливий чолов’яга створив ряд суб’єктів господарювання, керівниками яких виступили його родичі, й оформив із ними фіктивні операції щодо придбання різних товарно-матеріальних цінностей, – повідомляє прес-служба МВС.
У результаті дій правопорушника на рахунки згаданих суб’єктів господарювання було незаконно перераховано 226 тисяч гривень бюджетних коштів.
Ковельська міжрайонна прокуратура порушила карну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) та частиною 2 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злидень Показати IP 9 Січня 2009 14:07
А тих, хто таким чином краде мыльйони - тих правоохоронні органи не бачать??
Okоім Показати IP 10 Січня 2009 10:32
З радянських часів садили тих, хто збирав на полі колоски, а тих хто крав ешелонами нагороджували. Стельмах пустив по вітру сотні тисяч заводів, підприємців ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus