USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Волинянку посадили на 7 років за вбивство власної мами

14 Березня 2013 18:58
До семи років позбавлення волі засудили жінку на Волині через вбивство власної матері.

Про це пише видання «Відомості».

Так, жителька села Журавники Горохівського району вбила свою матір у лютому 2012 року. Жінка прийшла позичати у матері гроші на алкоголь. Мати дала їй 11 гривень замість потрібних 20. Між жінками зав’язався конфлікт, у розпалі якого донька й забила матір до смерті.

Дівчина викликала «швидку» лише через декілька годин, коли усвідомила, що накоїла. На наступний день постраждала померла.

Судмедексперти встановили, що смерть настала внаслідок відкритої тупої черепно-мозкової травми з розтрощенням кісток склепіння черепа.

Підсудна визнала свою вину та розкаялася. Проте це не пом’якшило покарання, адже жінка страждає від хронічного алкоголізму ІІ ступеня.

Так, жінку засудили за вчинення злочину передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне пошкодження, яке спричинило смерть) до семи років позбавлення волі. Також при цьому її лікуватимуть від алкоголізму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лахматий Будун Показати IP 14 Березня 2013 20:05
сім років позбавлення волі - ніщо у порівнянні з реальним усвідомленням вчиненого, і несенням такого душевного тягаря до кінця свого життя. хоча може їй оковита і справді дорожче
андрiй76 Показати IP 15 Березня 2013 10:47
Гарна доця...Сидить "РОГАТИЙ"у неї на шиї ще й копитцями махає...
Лучанка Показати IP 15 Березня 2013 12:12
А гріх перед Богом вона не відсидить, буде мучитися, але через неї будуть страдит ще 12 поколінь.Господи , що твориться, сатана повністю керує світом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus