USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинянин намагався згвалтувати чотирирічну дівчинку

7 Травня 2011 16:03
На Рівненщині волинянин намагався згвалтувати чотирирічну доньку товариша - його застали "на гарячому".

Про це пише СіД.

45–річний мешканець Волинської області Олександр разом із своєю чотирирічною дочкою Ольгою вирушили на підводі у сусіднє село до своєї знайомої, аби допомогти їй по господарству.

Як розповіли у ВГЗ УМВСУ у Рівненській області, проїжджаючи повз хати свого односільчанина, 33-річного Романа, Олександр запропонував йому приєднатися до них. Аби в дорозі не сумувати, чоловіки прикупили оковитої.

Однак, приїхавши до жінки, виявилося, що її вдома немає. Доки Олександр її шукав, підігрітий горілкою Роман запропонував малечі піти в сусідній покинутий будинок. Оскільки дівчинка дуже добре знала чоловіка, таке запрошення її не злякало. Однак, опинившись наодинці з нелюдом, дівчинка почала плакати та кликати на допомогу.

Почувши плач доньки, Олександр увірвався у будинок та застав ґвалтівника «на гарячому». Розлючений батько вдарив нелюда, якому після цього вдалося втекти.

Чоловік одразу звернувся до місцевого фельдшера, який направив їх до Волинської обласної дитячої лікарні. Після надання медичної допомоги потерпіла була відпущена додому.

Оперативники із Волинської області затримали підозрюваного у себе вдома. Чоловік знаходився в сильному стані алкогольного сп’яніння. Волинські колеги кажуть, що молодик був розведений і його жінка вже давно пішла від нього, забравши з собою їхню дитину.

У Романа вже є судимість. Він у кінці минулого року отримав три роки позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки за крадіжку металобрухту із приватного господарства. Роман проживав разом із своїм братом-близнюком та матір’ю. Ніде не працював і полюбляв випивати.

Стосовно ґвалтівника прокуратурою Млинівського району порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України, – коментує начальник слідчого відділення Демидівського РВ УМВС Руслан Ковальчук. – Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 7 Травня 2011 16:28
Каструвати ЙОГО!!!!!!!!
ТАРАС Показати IP 7 Травня 2011 17:41
ШКОДА,ЩО ВІДМІНЕНА СМЕРТНА КАРА... ТАКИХ ВИРОДКІВ ЛИШЕ ТАК ПОТРІБНО НАКАЗУВАТИ !!! ЩОБ ТИ ЗДОХ,ПАДЛЮКО !!!
Гость Показати IP 7 Травня 2011 19:05
Кастрировать эту тварь!!!!!!!!!!!!!
Пупо Показати IP 7 Травня 2011 19:54
Чекає його веселе майбутнє. Буде кукурікати вовсю.
(((( Показати IP 7 Травня 2011 21:22
Каструвати без суду і слідства!!!!!!!!
.. Показати IP 8 Травня 2011 15:10
на зоні з ним швидко розберуться.. там такі уроди не виживають
Екатерина Показати IP 8 Травня 2011 22:04
Я сама мама. И мне даже читать такое страшно. Я бы эту тварь своими руками кастрировала, и пусть меня потом судят. За такое даже сесть не грех!
вася Показати IP 8 Травня 2011 23:03
Хай розминає пукальну вену підофіл
+ Показати IP 8 Травня 2011 23:20
Думаю, еще в следственном изоляторе из Романа сделают "Ромашку". Опущенный "петух"до конца срока будет рассчитываться всеми отверстиями за свой поступок. Вот уж действительно - заслужил.
:/ Показати IP 9 Травня 2011 10:32
І не скажіть після цього, що зеківські закони справедливіші?!
В Показати IP 9 Травня 2011 12:42
Вот вам вседозволенная порнография. Будут уничтожать пиратские диски, а детской БЕСПЛАТНОЙ порнографией интернет забит, куда взросленькие дяди лазят втихоря "помечтать". И вылазит она даже если школьник по ссылке переходит реферат качать. В поиковике одно, а вылазишь на другое. Значит у нас законно она разрешена(!!!!!) Так что берите выше, на сегодняшний день число педофилов катострофически растет. ДЕТЕЙ СТРАШНО НА УЛИЦУ ВЫПУСКАТЬ!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus