USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин підзаробляв на зброї

5 Квітня 2011 09:46
Мешканець села Мельники-Мостищенські Камінь-Каширського району Анатолій О. займався виготовленням і збутом холодної зброї.
Правоохоронці повідомили, що цей факт підтвердився під час спецоперації, – пише Волинь-нова.
Спецоперація полягала у закупівлі в підозрюваного виготовленого ним кастета, який згідно з Кримінальним кодексом України є холодною зброєю. Про це розповів начальник райвідділу УМВС України в області Іван Іващенко.
Чоловік мав намір продати кастет за 200 гривень. Покупець погодився. І дав обумовлену суму грошей. Тоді покупець показав посвідчення працівника міліції.
Зараз правоохоронці з’ясовують, скільки кастетів чоловік встиг виготовити і продати, щоб, як він каже, підзаробити.
Оглядаючи обійстя Анатолія О., правоохоронці виявили ще й мисливський обріз.
За словами Іващенка, проти Анатолія О. порушено кримінальну справу. Тепер йому «світить» позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.
Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus