USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин робив бізнес на збочених фільмах

3 Травня 2013 13:35
Фільми зі сценами розправ, знущань, катувань та вбивств здавав у прокат мешканець Рожищенського району у своєму магазині.

Уродженець села Щурин Рожищенського району робив бізнес не тільки законний. Маючи магазин, чоловік продавав і здавав у прокат диски з фільмами, - пишуть «Новини Волині».

Проте серед широкого асортименту продукції були кіно зі сценами насильства, жорстокості, кривавої розправи. Причому знущання, катування та заподіяння смерті у відеозаписах були справою рук навіть дітей.

Диски з відеожахіттями бізнесмен більше трьох років давав переглядати всім охочим. І лише під час обшуку в торгівельному кіоску міліція таки вилучила записи заборонених фільмів.

Експерти Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз при Міністерстві юстиції України своїм висновком підтвердили: твори, що їх реалізовував уродженець села Щурин, дійсно пропагують культ насильства і жорстокості.

Допитаний у судовому засіданні, горе-підприємець свою вину в інкримінованих йому злочинах визнав повністю. А зважаючи на щире каяття, сприяння у розкритті злочину, відсутність кримінального минулого, чоловіка вирішили пошкодувати. Луцький міськрайонний суд ухвалив закрити це кримінальне провадження, а самого зловмисника – звільнити від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вовк Показати IP 3 Травня 2013 14:25
Цікаво хто зараз бере фільми на прокат, з інтернету можна скачати фільми всіх жанрів і ще й безкоштовно!
брати люм'єр Показати IP 3 Травня 2013 14:40
Отож-бо,ще й не з такими сценами. А мешканець Щурина ще той кіноман. чи прихований маньяк, може?
брати люм'єр Показати IP 3 Травня 2013 14:40
Отож-бо,ще й не з такими сценами. А мешканець Щурина ще той кіноман. чи прихований маньяк, може?
сьогодні Показати IP 3 Травня 2013 23:10
Сьогодні й фільмів не треба.Все в житті реальному особливо повязаному з міліцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus