USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин у тюрмі наклав на себе руки

13 Січня 2011 11:20
40-річний Віктор, засуджений торік Любешівським судом за ухилення від сплати аліментів, покінчив з життям у тюрмі на Рівненщині, де відбував покарання.

Про це 13 січня повідомила газета Волинь нова.

Віктор загинув, викинувшись з вікна третього поверху.

Цей надзвичайний випадок трапився у Городоцькому виправному центрі управління Держдепартаменту з виконання покарань України в Рівненській області.

Віктора за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей суд засудив до двох років обмеження волі.

За час відбування покарання у нього двічі виникали психічні розлади, які були наслідком вживання спиртних напоїв до ув'язнення, - пише видання.

Зараз ведеться розслідування обставин цієї події, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

З достовірних джерел відомо, що до прокуратури надійшов анонімний сигнал про те, що чоловік не був задоволений умовами утримання і навіть перед тим, як вчинити самогубство, попрощався з товаришами по камері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus