USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин закурив у ліжку і не прокинувся

30 Жовтня 2009 13:09
Близько опівночі 30-го жовтня у селі Шменьки Ратнівського району Волинської області трапилась пожежа у дерев’яному житловому будинку місцевої пенсіонерки. Про це повідомляють «Волинські новини».
 
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 70-річна господарка дому прокинулась від їдкого диму, змогла самотужки вийти з будинку і почала гукати про допомогу сусідів. Люди викликали рятувальників і спробували гасити пожежу водою з криниці.
 
Першими до місця події за 10 хвилин прибули рятувальники із райцентру та працівники місцевої пожежної команди із села Заболоття. Увійшовши до задимленого приміщення, бійці МНС виявили на підлозі непритомне тіло 38-річного сина господарки і винесли його на вулицю, але допомогти чоловіку було вже неможливо. Як з’ясувалося, до трагедії призвело куріння в ліжку.
.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:54
куріння як завжди до добра не доводить. Як сам загинув так і ще й інших міг забрати з собою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus