USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина-контрабандиста вгамували пострілами. ФОТО

30 Червня 2011 16:02
На ділянці відділу «Ягодин», що на Волині, прикордонники виявили двох порушників, які, як з’ясувалося пізніше, причетні до переміщення через кордон контрабандних цигарок.
Невідомі втікали від кордону в бік автодороги, де швидко сіли в два легкових автомобілі та зникли в напрямку районного центру. Про це розповіли у прес-службі Луцького прикордонного загону.
З відділу прикордонної служби виїхала група реагування, аби перехопити легковики.
Про це повідомили у райвідділ міліції.
Через деякий час спільно з представниками ДАІ на околиці міста Любомля за 18 кілометрів від державного кордону було затримано дві іномарки та двох мешканців Любомльського району.
Один з них під час затримання вчинив бійку з правоохоронцями. Не зупинили його і 4 попереджувальних постріли вгору з пістолета для відстрілу гумових куль.
Тільки після попадання гумової кулі у м’які тканини ноги правопорушник перестав чинити опір.
У лікарні, куди доставили потерпілого, діагностували гематому правої сідниці.
А на ділянці кордону тим часом неподалік від контрольно-слідової смуги було виявлено 9 ящиків цигарок «Фест» білоруського виробництва.
Добою пізніше на ділянці відділу «Грабове» охоронці кордону спільно співпраці з польськими колегами припинили контрабанду тютюнових виробів.
Прикордонний наряд затримано «на гарячому» двох мешканців Любомльського району під час переправлення цигарок через Західний Буг.
При них на українському березі залишилось 5 ящиків цигарок «Фест» білоруського виробництва, а польські прикордонники виявили в себе 11 ящиків вже перекинутих тих самих цигарок.
Затримані тютюнові вироби будуть передані представникам митниці, а правопорушників в адміністративному порядку очікує суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Exaboto Показати IP 30 Червня 2011 16:19
"Волинянина-контрабандиста вгамували пострілами. ФОТО" 1 фото. ммдя...
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 30 Червня 2011 16:32
Слухай, ну як взявся доскіпуватися, то вже хоч по ділу, а?
Exaboto Показати IP 30 Червня 2011 16:42
подивись тутему про мотокрос. я добавив. А тут що не зрозуміло? це вже такі фоторепортажі? 1 фото заклеєних коробок?
Юрій Ричук Показати IP 30 Червня 2011 16:50
Ти десь побачив слово "фоторепортаж"? )))) Повторю: я не проти слушних зауважень, але пиши, коли на те є підстави, добре? Гнати усі добре вміють і так
Exaboto Показати IP 30 Червня 2011 17:07
Коли я бачу під таким заголовком "фото", я чекаю побачити як мініму декілька фот зі злочинцями, правоохоронцями які стреляли, їхні машини... Ну необхідний мінімум. Це є все таки затримання з використанням зброї. А тут "фото". Тобі що не напиши то все не слушні зауваження. Ладно. Я все сказав. Ваш сайт - робіть його таким як хочете. А точніше як можете. Або хотітьхотітьхотіть і щось може зможете. Успіхів :))
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 30 Червня 2011 17:11
Ну бач... в житті воно так часто буває, що отримуєш менше, ніж чекаєш. Оцінювати сказане на предмет слушності - гарна звичка. Раджу навчитися
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 30 Червня 2011 17:42
ха. Дякую, але змушений розчарувати. Навчився цьому після помаранчевої. Надто великі надії я, та інший народ що робив щось в ті часи покладали на Ющенка. В цьому ж випадку це така собі замануха :).
щасливий Показати IP 1 Липня 2011 02:16
малінка з яшою рулять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus