USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина вабили прикраси на авто та зачинені храми

25 Травня 2013 11:00
Волинянин не нехтував ані декоративними «девайсами» автомобілів, ані електротехнікою в храмах. За крадіжки зловмисника затримали, - інформують у Сзг УМВС в області.

31-річний мешканець Нововолинська припаркував свій автомобіль поблизу будинку. Під ранок чоловік виявив, що невідомий зняв з машини декоративні холдинги, які прикрашали дверцята транспортного засобу.

Зважаючи на те, що викрадена річ, каже, – недешева (завдані збитки становлять 2000 гривень), постраждалий вирішив звернутися із відповідною заявою до місцевих правоохоронців.

Особу крадія було встановили. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Слід зазначити, що останній уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Згодом правоохоронці з’ясували, що затриманий причетний до скоєння ще одного злочину – крадіжки електроінструментів. Цей інцидент трапився напередодні.

Хлопець вночі пошкодив навісний замок підвалу новобудови одного із православних храмів міста, звідки викрав болгарку та електропилку.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВВ Показати IP 25 Травня 2013 22:19
не холдинги а молдинги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus