USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Наслідки урагану на Західній Україні

6 Жовтня 2017 19:19
Внаслідок негоди у ніч на шосте жовтня 195 міст залишилися без електрики. Сильні пориви вітру прогнозують синоптики у всіх областях України.

Рятувальники попереджають: у Києві, Житомирі та Дніпрі вітер може сягнути критеріїв стихійного лиха. Негода вже наробила біди в Західних областях. Там без світла залишилися майже дві сотні населених пунктів. тож рятувальники працюють в посиленому режимі, пише 24 канал.

В Івано-Франківську дерево впало на літню кухню приватного будинку. Ніхто з людей не постраждав.

"Під час цього буревію нам завалило сусідський горіх, який впав на нашу літню кухню і дуже сильно пошкодив. Склейка. Ми вже пенсійного віку, ми би собі не дали ради, звичайно, з такою бідою. А рятувальники дуже нас виручили", – розповіла місцева мешканка Олександра.

На Львівщині дерево впало на паркан та собачу будку. Тварину затиснуло всередині. Кілька годин рятувальники розрізали дерево, щоби визволити чотирилапого. Біля іншого будинку майже столітнє дерево впало просто посеред двору і пошкодило сарай та антени.

В Іваничівському районі Волинської області вітер зніс водонапірну вежу, позривав дахи та поламав дерева.

Також повідомлялося, що в Луцьку на вулиці Ветеранів на автомобіль впало дерево.

Найбільше збитків негода завдала в Луцьку та у Горохівському, Ківерцівському, Іваничівському, Локачинському, Луцькому, Любомильському, Маневицькому, Рожищенському та Старовижівському районах.

Після Західних регіонів, негода переміститься у центральні, східні та південні області України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2017 19:28
Боженько ж ти мій, шош то з природою вже поробилося? Раніше ж такого не було ніколи. То всьо той космос та атом нам дає! Я в шоці, брати та сестри. Зараз шифер дуже дорогий, а той імпортний не наш кровельний то ше дорожче. І як людям по селах особенно, бути? Га?
cтріха потекла до Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2017 21:24
Тай ек кажіт, шож то буде, знову совєти прийдуть і колєктівізацию зробя,т хай іх холєра забирає ,а как ми жілі ,а скоко консєрвов било ,асобенна рибних і щербет, а вада па три капєйкі в автаматах....Во пля буревій буржуазний надєлал і нє гаварітє....
Andrew Показати IP 7 Жовтня 2017 01:22
На заході України, а не так, як в заголовку написано... Прикро за Вас...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus