USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Виховательку із Запоріжжя, яку підозрюють у вбивстві дитини, відправили в СІЗО

5 Червня 2020 13:22
У Запоріжжі суд обрав запобіжний захід Ірині Сухановій – виховательці нелегального дитячого садка, яку підозрюють у вбивстві 1-річної дитини. Наступні 2 місяці вона проведе у СІЗО без права на заставу.

Про обрання запобіжного заходу для виховательки пише телеграм-канал Teza, передає 24 канал.

До суду на розгляд прийшли багато людей. Під час розгляду вони закликали до самосуду і розправи над вихователькою. Перепало й адвокату, який захищає підозрювану.

Обрання запобіжного заходу розпочалося ще напередодні. Тоді суд засідав впродовж кількох годин і до пізна. Втім так і не зміг обрати запобіжний захід, тож розгляд перенесли на наступний день.


Що відомо про Ірину Суханову?

Вона самостійно організувала нелегальний дитячий садок у власній квартирі. Сусіди 51-річної виховательки заявили, що раніше іноді вже чули, як у її квартирі плачуть діти.

У самої Ірини Суханової також є двоє дітей – 18-річна і 10-річна дочки. Нині ж її підозрюють у вбивстві 1-річної дитини, яку батьки вперше привели у цей дитсадок.

Смерть дитини у Запоріжжі: коротко

Батьки принесли свою дитину віком рік і два місяці до ясел вперше, аби вона "могла завести собі нових друзів". Ясла знайшли за оголошенням в інтернеті.

Вже через кілька годин зателефонувала вихователька і повідомила, що дитина не дихає. Батьки самі намагалися реанімувати дитину до приїзду медиків, але дівчинка померла.

Спершу версією причини смерті було те, що у дитини буцімто почалася блювота після сварки з однолітками. Дівчинка подавилася блювотинням.

Згодом з'ясувалося, що версія з блювотинням правдива, але причини зовсім інші. Адвокат батьків дитини опублікував відео, де вихователька душила дитину подушкою. Пізніше, вона залишила дівчинку в іншій кімнаті з прив'язаною подушкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Деревяка Показати IP 5 Червня 2020 15:40
Яке їхали таке здибало і дитина загинула. Навчання, контроль, підбір виховптилів - не просто так придумали, а щоб подібних випадків не було. Батьки думали мудріші всіх. І садочок приватний у квартирі такі ж організували. Не пощастило дитині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus