USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Викрадачі худоби поплатяться за злочин своєю свободою

12 Травня 2013 10:53
Телят із кошари викрали у місцевого підприємця у Маневицькому районі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, до маневицьких правоохоронців за допомогою звернувся 51-річний підприємець. Чоловік повідомив міліціонерам, що невідомі викрали із кошари, поблизу одного із сіл району, двох телят.

За справу взялися дільничні інспектори міліції Маневицького районного відділу УМВС України у Волинській області. Викрадачів невдовзі затримали.

Зловмисниками виявилися двоє мешканців сусіднього села – 1990 та 1993 років народження. Зважаючи на те, що кошара розміщена поблизу лісу, за межами села, молодики без особливих ризиків наважилися на крадіжку.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
прикро Показати IP 12 Травня 2013 11:23
За двох телят молоді сільські хлопці 20-ти і 23-х років можуть запросто опинитися в тюрмі. А як бути із ковельською бандою під орудою "Сметани", яка викрала 29 автомобілів (збитків на 1 млн. грн.) і яку відпустив на волю наш Волинський продажний суд?! Ганьба холуям в суддівській мантії!!!
лицеміри Показати IP 12 Травня 2013 11:30
Я теж уважаю, що викрадення телят - це не такой серйозний злочин. У нас виправдовують убивць, гвалтівників, якщо вони мажори. А в цьому випадку ламати життя простим хлопцям нормально?
Чесний Показати IP 13 Травня 2013 09:14
Хлопці, немаючи за що випити та закусити, по-власній тупості-глупості викрали телят. Пропоную хлопців відпустити з впиправним строком в 3 роки, якщо не буде допущено повторного злочину. Вартість викрадених телят компенсувати його власнику. А потім, хлоп"ят -зоо... піддати привселюдній різці в центрі села, батугом або армійським ремнем по разів з 50 на хлопа! Щоб на все життя їхшє запамяталось задоволення від наслідків крадіжки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus