USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Викрали заступника командувача ВМС, який взяв під контроль війська,вірні Україні

23 Березня 2014 13:22
У Криму викрадений заступник командувача Військово-морських сил ЗС України з берегової оборони - начальник управління військ берегової оборони генерал-майор Ігор Воронченко.

За даними 5 каналу, Воронченко вже близько доби не виходить на зв'язок: напередодні об 11:00 він виїхав із Сімферополя у супроводі кількох людей в невідомому напрямку.

"Припускають, що він може бути викрадений російськими окупантами", - наголошується в повідомленні.

Разом з тим група "Інформаційний Опір" повідомляє, що Воронченко "заарештований" і утримується під вартою в Севастополі.

Згідно з попередньою інформацією, це може бути комендатура ЧФ РФ або СІЗО.

Генерал-майор Ігор Воронченко по суті взяв під контроль усі українські війська в Криму, які залишаються вірними української присязі, він же готував їх для вибуття на материк.

Як відомо, напередодні після штурму української в/ч у Бельбеку зник її командир, полковник Юлій Мамчур. Пізніше стало відомо, що він заарештований і перебуває у комендатурі Севастополя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оптиміст Показати IP 23 Березня 2014 14:00
Ага нехай туди ще всю владу заберуть, і заживуть люди щасливо!
пессимист Показати IP 23 Березня 2014 17:40
• Блин!Опять незалежная и непереможная Армия Украины в очередной раз обосралась.И это они,ЗСУ, только решили проверить,заводятся ли ихние танки.Понятно теперь почему Обама не дал Яценюку оружие.Дай нашим воякам настоящие,современные танки,да накорми танкистов домашней закатки САЛОМ и овощами.Думаю и боекомплект тогда не нужен,супостат просто угорит.Напрашивается непатриотичная мысль о том,чтобы объявить России войну и через 3-4 дня,пока наши вояки не успели покалечить друг друга,Сдаться,и пусть Путин занимается утилизацией не пригодного к войне оружия и кормит пленных украинских воякив.Как-никак,а экономия.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus