USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Винуватця смертельного ДТП звільнили від покарання й повернули авто

18 Травня 2013 12:53
Волинянину, з вини якого під колесами авто загинула жінка, дали один рік умовно.

Так, у Рожищенському районному суді Волинської області розглядалося кримінальне провадження з приводу обвинувачення водія СВК імені Ватутіна у тому, що він здійснив наїзд на людину, внаслідок чого вона померла того ж дня у лікарні, - інформує «Під прицілом».

Волинянин в судовому засіданні свою вину визнав повністю та розкаявся, мовляв, вчинив це не навмисно, виною всьому стали важкі погодні умови.

Розповів, що того ранку їхав у бік села Топільне, що у Рожищенському районі. На відстані приблизно 10 метрів перед автомобілем побачив силует людини, яка рухалася у зустрічному напрямку. Зненацька вона почала йти до середини дороги та опинилася перед автомобілем.

Водій запевняв, що він одразу почав тиснути на гальма, однак, у зв´язку з складними погодніми умовами, уникнути зіткнення так і не вдалося.

Від отриманих травм пішохід того ж дня померла у лікарні.

В результаті суд визнав водія винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Однак, від відбування цього покарання його звільнили, за умови, що він протягом року не скоїть нового злочину.

Арешт, накладений на авто скасували, а транспорт повернули власнику. А також стягнули з чоловіка 392 гривні за проведення автотехнічної експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus