USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на Волині «палили» диверсантів

16 Травня 2014 13:38
Непрості чоловіки спортивної статури приїхали відпочити на турбазу біля Шацька на початку травня. Цікавили їх не розкішні краєвиди, не риболовля й навіть не копчені вугрі. "Туристи" тихцем пропонували місцевим вигідну оборудку: хто вивісить над хатою чи установою російський прапор, отримає 300 доларів, інформує Нововолинськ Діловий.

Готівкою, без ідентифікаційного коду й без сплати податків. Проте місцеві виявились усі як один патріотами й дали гідну відсіч зайдам-сепаратистам. У результаті шацькі міліціонери мусили охороняти "гостей" від поліщуків. Зрештою, непрохані гості потайки забралися геть.

Як ми "спалили" колорадів

Іще цікавіша історія трапилася в одному з популярних готелів при дорозі Львів — Ковель, кілометрів за 15 від Володимира. Там у затишних будиночках із вишуканим сервісом зупинилися серйозні неговіркі чоловіки. Імовірно — озброєні. Номери були заповнені ВСІ й викуплені на цілий тиждень.

"НД" про загадкових прибульців дізнався від пильного аноніма. 7 травня на сайт надійшов сигнал: "Є інформація про те, що у "Подвір'ї" поселилися луганські "колоради" — зайняли всі кімнати. Щось це мені не подобається!!! Може, перевірте, від гріха подалі". Опублікувавши цей комент під новиною "Стріляли у керівника "Правого сектора" в Нововолинську", ми тут-таки виклали його і на Фейсбук. Із проханням: хто там ближче до того готелю, перевірте, панове активісти.

Волинські слідопити в соцмережі дружно відгукнулися. Пройнявшися гостротою моменту (наближалось 9 Травня), хтось зателефонував, а хтось і рвонув у місцеве СБУ. Ще хтось геройськи змотався у самісіньке лігво прибульців — у те придорожнє "Подвір'я". При цьому вдало замаскувався під любителя розваг і волинської кухні.

І вже за лічені години весь інтернет знав, що неподалік від держкордону з Польщею в лісочку на пеньочках засіли під виглядом туристів добірні сепаратисти… скажімо так, із Луганської області.

Уся їхня підривна діяльність була через це спаралізована. Відтепер вони могли тільки читати коменти у соцмережах щодо своєї утаємниченої місії. Не потикали носа нікуди цілий тиждень. Сиділи в номерах безвилазно!!!

Лише 8 і 9 травня "туристи" зробили коротенькі екскурсії, та й знову сховались у готелі. Ввічливі люди з українських спецслужб уважно їх моніторили. 13 травня вся чоловіча компанія мовчки вибралася з готелю, спустошивши там усі запаси харчів та напоїв і виклавши за гостювання кругленьку суму...

Тим часом із нашої легкої руки пильні активісти вирішили перевірити на наявність шкідників іще й старовинний монастир поблизу Володимира. Там, подейкували, теж засіла сотня колорадів. Та й Добкін туди нещодавно їздив — либонь, неспроста. І Башкаленко бував. І Медведчук. Народна контррозвідка навіть з'ясувала у прес-службі міліції юридичні нюанси можливого огляду приміщень релігійного закладу правоохоронцями й самооборонівцями. Про свої наміри теж сповістила на весь інтернет... СБУ й міліція намотали сигнал на вус. Колоради забились у щілини.

Свята на Волині минули без надзвичайних подій

Висновок: інформаційна війна на випередження — ефективна штука.

Наталя Камишникова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
відгук Показати IP 16 Травня 2014 14:06
Повня маячня хворого на шизофренію
Дід Панас до відгук Показати IP 16 Травня 2014 14:19
визивайте бригаду - треба забрати пацієнта
сегодня до відгук Показати IP 16 Травня 2014 15:18
коментар було видалено
свідомий Показати IP 16 Травня 2014 14:35
Жодного фото та відео доказа і це інформація?:) Але від Камишнікової... криза жанру!
Дмитро Показати IP 16 Травня 2014 14:53
коментар було видалено
Диагноз Показати IP 16 Травня 2014 15:33
Полный свидомизм головного мозга...
Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 16:40
Інформація точна. Всі мої доброзичливці можуть перевірити її у відповідних службах. Якщо їм скажуть, ясна річ.))
Липины до Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 17:20
Информацию подтверждаю...
нашалі до Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 17:24
добре що вже тобі сказали ))))
я Показати IP 16 Травня 2014 17:23
коментар було видалено
Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 18:42
Панове коментатори цієї новини, та за такої вашої злостивості колорадам, диверсантам і "москалям" на Волинь і потикатись не треба. Ви самі за них усе зробите й не скривитесь. Усім дякую за увагу до моїх публікацій.))
Лучанин до Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 21:21
Пані Наталя, а хто такі "колоради" та "москалі"?
Тьотя Соня до Лучанин Показати IP 16 Травня 2014 21:31
А що робили терористи у "Турійському подвірї"? Тероризували водочку под сельодочку?.А огурци квашені їм давали?
Наталя Камишникова Показати IP 16 Травня 2014 23:02
Зайдіть сюди, гляньте світлини. Це вичерпна відповідь на всі ваші запитання. http://ndilo.com.ua/news/other-news/lviv-jany-uvichnyly-podvyg-sergija-bayidovskogo.html#c4476
Дід Панас до Наталя Камишникова Показати IP 17 Травня 2014 03:38
Я думав що це хтось просто бавиться пишучи під твої іменем, але ні, коментарі твої. Слухай, поки не пізно, звернись до лікаря бо це вже діагноз. Ти потребуєш домопоги, сподіваюсь що кваліфіковані спеціалісти зможуть тобі допомогти. Бог у поміч.
111 до Наталя Камишникова Показати IP 17 Травня 2014 22:52
коментар було видалено
Кадило Показати IP 29 Травня 2014 18:24
коментар було видалено
Дядя Показати IP 3 Вересня 2015 10:20
Шо за маячня?) шо за шизофренія в украінців??
Язика Хвеська Показати IP 4 Вересня 2015 17:54
Скептикам, не партесь, бо ми знаємо з чиїх рук ви годуєтесь. А решті скажу, що перед захватом Криму заслані козачки масово приїздили туди як паломники на -пильність ніколи не завадить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus