USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як на Волині розсекречували таємний з’їзд комуністів

17 Квітня 2014 11:01
Волинські комуністи організували таємний з’їзд, де вирішували питання зібрання коштів на підтримку «братів зі сходу». З’їзд намагалися провести вчора, 16 квітня, в селищі Голоби об 11 годині.

Про це повідомили в Правому секторі Волині під час прес-конференції сьогодні, 17 квітня.

Зі слів очільника Правого сектора Нововолинська Олексія Буторіна, про цей з’їзд стало відомо від інформатора з керівного складу обласної компартії. Він зазначив, що сам - проти подібного зібрання, але нічого не може самотужки зробити. Під час з’їзду мало вирішуватися питання збору коштів сепаратистам. Подібний збір для «братів зі сходу» вже проводили на Волині двічі – повідомив інформатор.

Сам з’їзд відбувався у момент, коли в Луцьку Правий Сектор зустрічався з нацменшинами. Людей на з’їзд звозили кількома маршрутами, автобусами, пішки.

В «нейтралізації» взяли участь Правий Сектор міст Нововолинська і Ковеля, всього - 10 бійців.

Адреси ніхто не знав, відшукати волинських комуністів з допомогою місцевих мешканців. Знайшли представників обласних осередків комуністів в офісі заводу побутової хімії. Поруч не було скупчення авто, адже транспорт завбачливо десь залишили поодаль.

Місцеві мешканці розповідали навіть те, скільки разів збирали людей на Антимайдан за гроші.

На територію зайшли безперешкодно. На другому поверсі відбувався з’їзд, де були присутні до 40 комуністів. Під час зборів не було стенографії.

До слова, Правий сектор все фільмував. Вони переконують, що не піддавалися на жодні словесні провокації, не вчиняли жодних дій навіть тоді, коли в бійців Правого сектора полетіли склянки та степлери. Вони спробували забарикадувати двері і поставили біля входу чоловіка поважного віку на милицях.

Комуністи вживали нецензурні слова, казали, мовляв, «мало вас перебили на Майдані – ми це виправимо».

«Ми не збиралися бити чи фізично впливати на них», - зазначив Олексій Буторін.

Згодом комуністи все ж вийшли, забрали з собою лише комп’ютер. Пізніше вони звинуватили Правий сектор в знищенні цього комп’ютера. Однак, на відео, кажуть активісти ПС, є підтвердження того, що комуністи самі забрали комп’ютер, а потім знищили його у дворі. Згодом, обіцяє Правий сектор, відео оприлюднять в інтернеті.

Окрім того, на місці події вилучили поліграфічну продукцію, її передадуть правоохоронним органам. Пізніше на місце події приїхали представники МВС та СБУ.
Зауважимо, під час інциденту ніхто не постраждав - цю інформацію підтвердили у Правому секторі. Активісти пообіцяли, що працюватимуть над тим, аби на Волині Комуністична партія України не діяла
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Андрій Показати IP 17 Квітня 2014 11:12
А чому не створити стенд в Луцьку на театральному майдані з світлинами комуністів під назвою "Запроданці України"або "Посібники путлеровських" окупантів.Я думаю СБУ Волині вже відкрила справи за співучасть в злочинах проти держави-зраду.
українець Показати IP 17 Квітня 2014 11:20
Конананів на мило....
123456 Показати IP 17 Квітня 2014 11:58
Хочу заметить, если мы строим свободное, европейское, демократическое государство, мы должны начинать жить по конституции, которую так добивались восстановить, а в ней написано что граждане Украины имеют право на: Свободное вероисповедание, свободу слова и любые зарегестрированные политические партии. А то мы их выследили, мы их нашли, мы их выгнали... Ни чем вы товарищи из Правого Сектора от комуняк особо и не отличаетесь!!!!! И памятники своим псевдо-героям хотите делать из останков псевдо-героев коммунистов. Так что уверен и судьба вас ждет такая же ...
98765 до 123456 Показати IP 17 Квітня 2014 12:21
Нічого вони не будують і ніколи не збудують, хіба що свою бендерівську республіку, на зразок "донецької"!:)
УКБ до 123456 Показати IP 17 Квітня 2014 12:23
Це варвари, а вони ніколи і нічого не будували, а лише нищили!!! Підтвердження - погроми ОДА, МВС... хоч щось самі потім відремонтували, чи кошти на поновлення зібрали?:) От такі вони "будівельники"!!!
до 123456 Показати IP 17 Квітня 2014 12:07
Такі самі клоуняри, як і теперішні комуністи, яких і комуністами назвати важко.
Свобода Показати IP 17 Квітня 2014 12:12
Хлопці з ПС збирайте речі і ховайтесь .бо на Великдень Янукович з"явиться і вашій хунті кінець."Хероям сала"
Штефан, Луцьк Показати IP 17 Квітня 2014 12:39
Завила-заплакала 5-та колона Москви! Земля під вашими ногами буде горіти на Волині, комуняки. Тут для СБУ роботи неміряно. Волинська область - батьківщина УПА. "Правий сектор" - нащадки бандерівців. Так тримати, Буторін! І ніяка комуністична зараза не пройде.
Igorock до Штефан, Луцьк Показати IP 17 Квітня 2014 13:48
Вчіть історію - бандерівців на Волині завжди громили, та громити будуть!
123456 Показати IP 17 Квітня 2014 12:40
Я далеко не поддерживаю идеи коммунизма и само собой разумеется идеи правого сектора (которые вообще мало кому понятны) Но справедливости ради, хочу заметить что под флагом, который товарищи из правого сектора положили на пол как тряпку, существовала СТРАНА в которой большинство из нас родилось и которая о нас хоть как то но думала, во всяком случаи всем было обеспечено бесплатное образование, здравохранение и достойное бесплатное ЖИЛЬЕ!!!! И ТУ страну уважали и боялись. Мое мнение, историю надо знать и помнить, она многому учит. В германии стыдятся но не утаивают своего фашистского прошлого и на уроках истории рассказывают о фашизме, рассказывают все как было и рассказывают как это плохо, потому что они не хотят повторения и учатся на ошибках. А что мы.......Мы переписываем историю, перекручиваем ее, делаем вид что чего-то вообще не было.... Так у нас никогда не будет будущего. Уж очень быстро мы все забываем. Вот уже и идеи майдана перекрутили часть, часть забыли.
штефанкові Показати IP 17 Квітня 2014 13:10
Хвалитися на весь світ тим, що ви нащадки бандерівців так однозначно не потрібно. Різні там були люди. Поїдь в Київ в архів і проглянь документи - і енкаведеші і документи власне бандерівців. Знайдеш багато цікавого і повчального.
Igorock до штефанкові Показати IP 17 Квітня 2014 13:56
+ 100. Кому дійсно цікава історія України, нехай пошукають в інеті та почитають (Артизов А. ред.) - "Украинские националистические организации в годы Второй мировой войны". У цьому двотомнику зібрані лише документи.
Azaz до Igorock Показати IP 19 Квітня 2014 03:00
Влада не така вже дурна, щоб справжні документи в інтернет кидати. Якщо ти не знаєш, то в інтернеті також можуть бути і фейки.
Петро 123456 Показати IP 17 Квітня 2014 13:18
Ваші коментарі це Ваше лице "Шистєрки", "агента", і зовсім непорядної людини, Миживемо в ХХ столітті і тільки нині відчули дійсно "справжній лікоть братнього російського народу", ганебно і тривожно що комуністи ховаються як щурі. Завтра прийдуть окупанти і вони всі будуть іхніми прислужниками, тому що раніше були КОМУНІСТИ, а нині КОМУНЯКИ.
123456 до Петро 123456 Показати IP 17 Квітня 2014 13:24
извините, но Ваш комментарий мне не понятен. О чем он? К чему?
расрас Показати IP 17 Квітня 2014 13:49
сколько жырных троллей сбежалось...
лучанка Показати IP 17 Квітня 2014 15:55
Необхідно на державному рівні заборонити Комуністичну партію, досить з нас вашої брехні!!!
Анонім до лучанка Показати IP 17 Квітня 2014 16:28
Шановна. Перш ніж писати дурниці відкрийте Конституцію України та уважно, хоча б один раз, її почитайте. Особливу увагу прошу звернути, по-моєму, на статтю 24 цього законодавчого документу. А щодо дійсних ідейних комуністів, то хочу відмітити що мій дідусь-комуніст у 43 році загинув під таким же стягом, об який наш правий сектор сьогодні як об ганчірку витирає ноги. Мій дідусь загинув, щоб його нащадки, а також ваші не знали, що таке війна. Тому те, що зробив правий сектор на мою думку не може мати ніякого виправдання. Під цим стягом гинули патріоти, а ви сц...ни сьогодні спаплюжили їхню пам"ять. Пам"ять тих, завдяки кому ви сьогодні живете.
Ігор81 до Анонім Показати IP 18 Квітня 2014 02:38
Люди гинули не за стяг, а волю, за свою землю. Але як завжди простий люд який гине і тільки виборює її, приходять царі, леніни, януковичі, путіни та інші пустослови що ще прийдуть і захоплюють, віддають, знищують надбане простими людми . Тому шановні покищо у нашій конституції багато чого не вистачає, наприклад передбачаної люстрації. Напрямок країни має бути один на розвиток і як результат добробут громадян. А що ПС можливо хлопці в чомусь і перегнули але зважаючи на те що самоорганізувались зовсімрізні люди і в короткі строки на перших парах без стратегій, а на чистому інтузіазмі бо наболіло,Вважаю, що має бути ефективна противага чиновникам, що прививає повагу до простого люду який згідно конституції є владою у КРАЇНІ УКРАЇНА! Хтось Заперечує?
Анонім до Ігор81 Показати IP 18 Квітня 2014 10:55
Так люди гинули не за стяг, а під стягом, з яким йшли в бій. Стелити його сьогодні під ноги, на мою думку - це блюзнірство та наруга над пам"ятю загиблих в чистому вигляді. І ще. Закон не можна порушувати "в чомусь". Закон не можна порушувати взагалі. Хто вирішує межі цього "в чомусь"? Якщо так думати то попередня влада теж порушувала закон "в чомусь".
лучанка Показати IP 17 Квітня 2014 15:58
В деяких діях та ідеях я підтримую ПРАВИЙ СЕКТОР, а в деяких ні, так що хлопці вчіться на своїх вчинках і не повторюйте помилки
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 16:12
Кинути замість ганчірки під ноги прапор, з яким мільйони йшли в бій, під яким померло мільйони людей... У мене нема слів.
павло до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 19:07
під фашиським прапором зі свастикою теж загинуло багато людей. Давайте і його будемо шанувати. Коли вже комуністична ідеологія вивітриться з Ваших голів? Починайте трохи мислити самостійно, а не штампами , які вам вбивали в голову протягом 40-80-х років.
Анонім до павло Показати IP 18 Квітня 2014 11:16
Мова про те, що завдяки цим людям Ви сьогодні маєте можливість дихати, існувати та, зокрема, дуже "аргументовано" писати коменти на Волинських новинах про те, що усі вони виявляється загинули дарма.
Олег Показати IP 17 Квітня 2014 17:26
Комуністичну партію однозначно треба заборонити! Якби не комуняки і посіпаки ригів, багачі-бізнесмени, не було б зараз такого зневажливого ставлення Пупкіна до України. Він нічого не боїться, бо знає, що комуністи провели прапаганду, а олігархи - продадуть що завгодно, Україна залишилась беззахисною.
Анонім до Олег Показати IP 17 Квітня 2014 17:43
При владі були не лише комуністи та регіонали. Жодна з політичних партій "представників народу" за усі роки незалежності нічого не зробили для простого народу. Чому така вибірковість? Не знаю скільки виборців зараз підтримає ці партії, проте на попередніх виборах регіонали перемогли. Чи Ви усім, хто за них проголосував (проголосує) хочете сказати: "Чемодан, вокзал, Росія"?
кпу Показати IP 18 Квітня 2014 00:57
Нас здала секретар обкому Тхорівська через Філінюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus