USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Волинським правосекторівцям погрожували розправою через пости на митницях

24 Липня 2015 17:22
Дзвінки із погрозами про розправу та підпал майна неодноразово надходили до представників ДУК ПС «Волинь», які чергують на спеціальних постах для звернення громадян щодо корупції та хабарництва на пропускних пунктах.

Про це під час прес-конференції для ЗМІ та громадськості сьогодні, 24 липня, повідомив командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук (друг Устим).

«Ми займаємось виявленням незаконних дій як провладних структур, так і контролюючих органів. Зокрема, за станом на сьогодні функціонує три громадських пости на пунктах митних переходів в Устилузі, Домановому та Ягодині. Вони дають певні позитивні результати. Поки що жодних заходів з виявлення контрабанди чи незаконної роботи безпосередньо працівників митниці ми не проводимо. Натомість, приймаємо звернення та зауваження від громадян», - розповів доброволець.
З його слів, за станом на сьогодні велику кількість схем, по яких працюють митниці, уже вдалось вивити завдяки зверненням небайдужих волинян. А думку Віталія, не важко зрозуміти, чому так відбувається:

«Якщо в рядового інспектора на митниці заробітна платня становить 1800 гривень, а в начальника зміни – 2500 гривень, то в начальник митниці щомісяця офіційно заробляє 7000 гривень. Я вважаю, що це треба висвітлювати у суспільстві, аби діюча влада по-справжньому діяла й боролася з такими речами, бо ж, як наслідок, маємо ситуацію, як із лісівниками за Петра Першого (Поелику лесники должность зело воровская, жалованья им можно не платить, - ред.), мовляв, заробітні плати можна їм не платити, вони собі вкрадуть. Насправді, це - дуже серйозна проблема», - зазначив командир волинських «дуківців».

Окрім цього він зауважив, що до місцевих хлопців із Правого сектору, які чергують на постах, неодноразово надходили дзвінки із погрозами про розправу та підпал їхнього майна.

Друг Устим наголосив, що особисто повідомив про інцидент начальника СБУ, адже вдалось зафіксувати безпосередньо сам дзвінок, а також номер телефону зловмисників. Однак, про те, відреагували у Службі безпеки на оперативне звернення чи ні, наразі достеменно невідомо. Мовляв, «про це покаже час».

«І митники, й персонал митниць намагались саботувати нашу роботу, пояснюючи це тим, що правосекторівці заважають їм працювати. Мовляв, через це люди змушені довго стояти у чергах, особливо, коли перетинають кордон із Польщі в Україну. Натомість, під час переміщення у протилежному напрямку таких проблем виникає менше. А виявилось, що працівники пропускних пунктів навмисне збирали черги зі сторони Польщі, аби підбурити людей проти Правого сектору. А тим часом Правий сектор не робить жодних перевірок. Наші авто стоять у дозволеному місці. Метою нашого перебування в районі митного поста є виключно прийом заявок громадян. Усі скарги ми будемо ретельно аналізувати та висвітлювати, але за умови що будь-яка інформація буде аргументована реальними фактажами», - резюмував командир батальйону.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, волинські правосекторівці облаштували пункти для прийому звернень від громадян задля того, аби попередити будь-які прояви корупції, хабарництва та контрабанди на кордоні. На цих постах активісти прийматимуть звернення, зауваження та скарги від усіх охочих. За станом на сьогодні пости, де громадяни можуть залишити свої повідомлення щодо роботи митниці, знаходяться на пунктах пропуску «Доманове», «Устилуг» та «Ягодин», що входять до складу Ягодинської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
нехай покришкі Показати IP 24 Липня 2015 17:34
на голову погрожувачам понадівають та коктейль молотова у з*д
вишнів Показати IP 24 Липня 2015 17:45
Коцура і його родичі беруть взяточки, тому й не виявляється контрабас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до вишнів Показати IP 24 Липня 2015 20:42
Хлопцям платять за добу 150-300гр.та щей використовують!!!пояснюють,інформація достовірна.
небо до Анонім Показати IP 25 Липня 2015 22:54
яким хлопцям платять?
небо до Анонім Показати IP 25 Липня 2015 23:09
факти наведи....достовірна,аж самій цікаво
дідо Показати IP 24 Липня 2015 18:09
Правий сектор- справжні герої України.
пс Показати IP 24 Липня 2015 20:56
а навіщо вам контролювати контробанду, на схід захищати, а ми без вас виживємо. ато ще вам платити, х.у вам....
2 до пс Показати IP 25 Липня 2015 23:10
в тебе вже хтось просив з ПС?
Я Показати IP 24 Липня 2015 21:16
Коли такий бугай, який колись, в 90 -ж був бандитом скиглить, це соромно !!!!
ніч до Я Показати IP 25 Липня 2015 22:49
ви пропонуєте діяти таким шляхом як і вони до правого сектору себе ставлять!?то нічого що це вже стаття.не за те хлопці на сході гинуть
Анонім Показати IP 24 Липня 2015 21:45
основна причина контрабанди : бідність в Україні і відсутність можливості достойно заробляти, чесно працюючи
Анонім Показати IP 24 Липня 2015 22:05
...нагадують про себе,про свою ,начеб-то ,потрібність.Зараз таможня працює дуже ретельно,без "контролерів" добре.
рік до Анонім Показати IP 25 Липня 2015 22:53
шо ти.....звичайно добре, ви гроші кинили в кишеньку, митники взяли то і нашо перевіряти машину-так поїдеш,бо ж заплатив.До чого ви котетеся,люди?!
Пересічний Показати IP 24 Липня 2015 23:00
Реально, їду часто через кордон, позитив є.
ку до пересічного Показати IP 24 Липня 2015 23:40
Да так позитив. А чому ніхто з тих ..... не хоче замість того щоб х....ю на митниці займатись контролювати те куди йдуть гроші з держ бюджети які туди поступають з митнмці чи з податків? От цікаво стоять собі на митниці і дивлять щоб ніхто хабарів не бра, ок наприклад не будуть брати що далі? ОТ ЩО ДАЛІ ?????? ЩО ХТОСЬ СТАНЕ КРАЩЕ ЖИТИ?????? ЧИ МОЖЕ У ЛІКАРНЯХ ЛІКИ ЗЯВЛЯТЬСЯ, ЧИ ДОРОГИ ВИРІВНЯЮТЬСЯ НІ, ВСЕ БУДЕ ТАК САМО, а чому, а тому що оті "контролєри" собі контроль за владою напевно розуміють як те що треба стояти і дивитись щоб хтось там 100$ не взяв замість того щоб в верхах питання задавати де гроші і чому так все погано. Доречі і чому ВОНИ ПОЧТІЙНО У ФОРМІ І НЕ ТІЛЬКИ ВОНИ А І САМООБОРОГА І ЇМ ПОДІБНІ ????
воля до ку до пересічного Показати IP 25 Липня 2015 22:56
а шо ти зробив для того,щоб ситуація в країні змінилась на краще?
До ку Показати IP 25 Липня 2015 00:10
А вони постійно в формі тому , що д..уни і б..андити з криміналом, працювати нехочуть і так соваються.
Нона до До ку Показати IP 25 Липня 2015 00:43
Це точно!!! За який х...... Живуть? Невже зарплату ім платять в тому братсві бандюган? Та ні! А от там і ласують, то бурштин, то Ягодин!!! Де самі можуть "віджати",як на сході кажуть!!! Правий Сектор - це шайка вир...ів і бандюганів, які не йдуть працювати, піднімати економіку та авторитет краіни, а лазять в тій формі, як королатські жуки, там де солодко, та можна десь чимось поласувати!!!
зірка до Нона Показати IP 25 Липня 2015 23:03
дорогенька моя,ти спершу прочитай що таке Правий Сектор і чим вони займаються, а не то п.здиш як Троцька,сама нз шо..всі тут такі хитрі язиком вертіти,ви факти наведіть,а не бульки з рота
2 до До ку Показати IP 25 Липня 2015 22:59
то іди ше з ними посовайся напередовій,наприклад.Вони знають шо і для чого роблять і не в формі діло.Нема до чого придертися?
НоНа Показати IP 25 Липня 2015 00:46
А на цього лімаля вже гидко дивитись, такий противний, та ще про високі матеріі торочить, бандюган...................
устим до НоНа Показати IP 25 Липня 2015 15:10
Я вас теж люблю
правда Показати IP 25 Липня 2015 03:29
Ви пі....и шо ви говорите про лікарні про дітей ви знаете скількі дук допоміг дітям які хворіють раком тількі говорити можите і за кілограм гречкі краіну продасте і потом плачите що правий сектор стоіть на кордоні
Дайте-дайте Показати IP 25 Липня 2015 07:34
Світ живе брехнею ! Патріотизм зашкалює...бардак зашкалює...І так в УКРАЇНІ в усьому! 24 роки патріотизму . Циганами поробились лінивими українці ! Брехати, вбивати і красти - такий український народ став ! МИ не держава, а зграя приблудних собак ! Чесно працювати від старого до малого ніхто в нашій Україні-ненці працювати не ХОЧЕ !
ку до давайте-давайт Показати IP 25 Липня 2015 10:05
Чо му не хоче хоче, але дайте відповідь на запитання ХТО розумни буде чесно платити такі величезні податки з бізнесу як у нас при цьому розуміючи, що так як у Швейцарії НЕ БУДЕ а саме не буде при величезних Швейцарських податках такоїж соц захищеності як там не буде таких зарплат як там не буде півних доріг і не буде впевненості у тому що якщо не дай Бог захворієш то не булиш думати де ліки знайти, але зате буде зна ти що ПО ТЕЛЕВІЗОРУ ВІН ТОЧНО ПОЧУЄ ЩО ВСІ ГРОШІ ХТОСЬ ВКРАВ ПАПЕРЄДНІКІ НАПРИКЛАД АБО ЩО ЗНОВУ ТРЕБА ЗАТЯГУВАТИ ПОЯСА. ТОДІ НА.....Р ТРЕБА ТАКА ЧЕСНІСТ А САМЕ ГОЛОВНЕ КОМУ?
Світлана Показати IP 25 Липня 2015 11:24
Нещодавно знайома перетинала кордон і якраз була перезміна.Зазвичай вимордують сил нема.А завдяки тому що був присутній Правий сектор черга за 15 хв. розсмокталась.І вона сказала що тепер повірила у Правий сектор. Так що наснаги вам хлопці .Тільки без бандитизму будь-ласка.
Питання Показати IP 25 Липня 2015 11:35
МИ хочемо жити в нормальній державі, чи як зграя приблудних собак ! Зробимо собачу будку з України із скаженими в ній собаками ...?!
Мусор Показати IP 25 Липня 2015 12:47
Скоро і на Волині почнеться чистка дякуючи правому сектору
А Показати IP 25 Липня 2015 20:37
Скоро закiнчиться вiйна i ми з неi повернемося (воiни ЗСУ), от тодi наведемо порядок. Почекайте трiшечки, люди.
Ромал Показати IP 25 Липня 2015 22:45
Сміх
) Показати IP 26 Липня 2015 00:11
у Павому секторі дуже хороші люди, які стараються завжди щось десь зробити краще для України і для нас всіх , а в людей не зрозуміло чому взялись дурні стереотипи і самі нічого не знаючи про цих людей Ви , поливаєте їх брудом!( здається , що ви самі нічого не робите, а тільки чекаєте кому б яку гидоту написати сумно за таких людей...
Оксана Показати IP 26 Липня 2015 00:32
Ну стоять вони на Ягодині і Устилузі і,що....? Я везу своїх 10 блоків і не боюсь.Тому що це їм не цікаво,вони прекрасно знають ,що я заробляю на прожиток собі і своїй сімї. А ось ТІР з цигарками,абож буси з контробасом з Польщі-оце їм цікаво.Але краще б вони ходили "піднавєсом" разом з прикордонниками ,"чорними",контробандистами і митниками. Тоді толку більше булоб ніж на сонечкові "паретись"
123 Показати IP 26 Липня 2015 07:20
28,07,15,в15,00 прийдіть на обговорення кандидатури якобчука та запитайте як він з микитюком пхае сигарети через доманово як на польшу проходять метали та особливо про автомобілі без вантажу про які так всі мовчать , діма- рома скільки людей ви хочете підставити до зустрічі в буцигарні з повагою п-с
гість Показати IP 26 Липня 2015 09:44
цю організацію треба розформувати та закрити
устим до гість Показати IP 26 Липня 2015 11:31
Ланьо на Закарпатті теж так говорив, зараз дав дьору.
Анонім до устим Показати IP 26 Липня 2015 14:20
коли до забужана в гості
устим до Анонім Показати IP 26 Липня 2015 21:39
Коли перестанеш бути анонімом .
Ан Показати IP 27 Липня 2015 00:49
Люди ву таки дурни ву таку фигню пишете виж сами себе позорите !!!!!Ву тики людей вмиэте обсирату толку з того!!! Бериться за розум!!!Правий сектор робить те що им приказуэ Ярош!!!а Ярош буде хороша Людина !!!!тому не пишить дурниць а подумайте за дитей майбутнэ!!!!Слава Украини !!!!
Тринадцята Показати IP 27 Липня 2015 12:45
Люди майте розум!! не сидіть і не пишіть це все анонімно, а робіть щось для того щоб ситуація поліпшилась в Україні!! Як ви можете писати таке *айно, і спати спокійно!! схаменіться!!!і не поливайте *айном людей які стараються, направити нашу державу на вірний шлях!!
патриот Показати IP 20 Грудня 2015 18:56
Прстояв пять часов на самой таможне я увидел три получения взятки!которие особо и не скривались!с правой сторони постоянно запускают машини,предварительно взяв денюшку!я думаю кто ездит то видит одного из таких решал которий постоянно снует от машини к машине а бивает и садится в машину и стартует в обьезд очереди до кпп а потом возвращается и так продолжается постоянно!так что ничего не поменялось на таможне включаяя и туалет в которий зайти страшно!позоррррр!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus