USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як волиняни реагують на стан доріг в ожеледицю

16 Листопада 2016 10:42
Фото нинішнього стану траси державного значення Т-03-02, відрізок села Верба-Радехів-Любломль, виклав у себе на сторінці у Фейсбук волинянин Андрій Кандиба.

Чоловік стверджує, що рухатися розбитою дорогою на авто в ожеледицю – вкрай незручно.

Крім того, Андрій Кандиба запитує за посередництвом мережі у голови ОДА і керівника профільного департаменту ОДА щодо розробки проекту капітального ремонту автотраси: коли це станеться?

«Дерслужбовець, мільйонер та йо-декларант Володимир Гунчик, Іван Мирка (директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА - ред.) на якому етапі знаходиться розробка проекту з капремонту траси і коли накінець вона буде? Мені не зручно, як і тисячам моїх співвітчизників, на Аudi rx8 їздити на свої дачі в Rio De Пульмо!», - пише Андрій Кандиба.
Крім того, трагікомічну ситуацію у Нововолинську зняли на відео небайдужі. Зокрема, як пише «Радар», попри запевнення місцевого комунального начальства про те, що на дорогах міста ситуація контрольована - їх посипали реагентами, розчищають – вранці 15 листопада нововолинець Вадим спостерігав ось таку картину на міській дорозі від хлібозаводу до Низкинич. Увага! Відео містить нецензурну лексику.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, лише за першу добу, 14 листопада, коли у Луцьку випав сніг, 13 лучан отримали переломи на вулицях міста. Загалом за останні три дні більше 30 городян звернулися до травмпункту.

З усіх куточків міста надходять скарги на недостатню роботу комунальних служб, особливо щодо чищення тротуарів та на непосипання пішохідних доріжок. Тож, виникає закономірне запитання: чому надходить стільки скарг і чи знають про це у департаменті ЖКГ міськради. З’ясувалося, що, на думку комунальників, у місті все гаразд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 16 Листопада 2016 11:58
Гунчику лопату в руки нехай х...ан розгребає сніг потрох.
124 Показати IP 16 Листопада 2016 12:29
він уміє тільки загрібати.але не сіг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus