USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиньрада розглядатиме ліміти збору ягід

11 Січня 2016 13:16
Внести питання про ліміти збору ягід та грибів планують на найближчу сесію Волиньради.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня.

Для того, щоб не повторити помилку минулого року, підготувати та винести на найближчу сесію обласної ради питання щодо лімітів на збір грибів і ягід в лісових масивах Волині, реально прорахувавши і обов’язково залучивши Державну Фіскальну Службу пропонував чиновникам голова ОДА Володимир Гунчик.

Превентивні заходи, які планували у 2015 році, з його слів, повинні бути розширені і питання використання лісових ресурсів, надр у вигляді грибів, ягід та всього, що поставляється з лісу окрім деревини, обов’язково варто винести на розгляд депутатів облради під час найближчої сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 11 Січня 2016 13:44
Може ще цей лисий на мій город прийде і мариторій влаштує, подуріли вже.
Оксані Показати IP 11 Січня 2016 16:47
коментар було видалено
лісник Показати IP 11 Січня 2016 18:31
95% грибів і ягід вивозиться за кордон.Фіскальна і інші служби повинні тамтпроводити контроль.Кожен рік лімітів беруть на 50% від того що збиирають.А тому заставте всіх експортерів заплатити ПДФО і інші податки.А то щорічно вивозиться значно більше як беруться ліміти.Ось тут і запитайте в усіх контролерів чому так.Відповідь - бізнес кришується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus