USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

За вихідні на Волині втопилося 6 осіб

10 Червня 2014 12:49
На території краю за минулі вихідні на природних водоймах загинуло шість людей у віці від 13 до 43 років. Більшість із них під час купання відпочивали в недозволених місцях, необладнаних пляжах і вживали різні напої, що спровокувало порушення роботи м’язів, внутрішніх органів, зупинило реакцію і рятувальні інстинкти, повідомили у прес-службі волинських надзвичайників.

Так, групою водолазів управління ДСНС в області з води підняли тіла з ріки Стохід, що поблизу села Заріка Любешівського району, з річки Конопелька біля села Носачевичі Рожищенського району та з річки Чорногузка у селі Новостав Луцького району. У селищі міського типу Турійськ місцевими рятувальниками – зі ставка.

Ще двоє потопельників з водойм у селі Носачевичі Рожищенського району та селі Баїв Луцького району піднімали місцеві мешканці.

Управління ДСНС України у Волинській області радить відпочиваючим перед тим, як відправитися на відпочинок біля води, ознайомитися з переліком пляжів, безпечних для відпочинку в цьому році та пам’ятати елементарні правила безпеки на воді: ніколи не пірнати в тих місцях, де не перевірено дно, не запливати за буйки, стежити за дітьми, а головне – не вживати алкогольні напої під час відпочинку на відкритих водоймах.

З початку року в області загинуло 17 людей, з них 6 – в цьому місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сірий Показати IP 10 Червня 2014 21:50
Недарма старі люди говорили, що на Трійцю ні в якому разі купатися не можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus