USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За контрабандний трактор – 11 діб арешту

23 Грудня 2010 10:39
Чоловіка, якого ще 1 жовтня піймали на кордоні з незаконно ввезеним з Білорусі в Україну трактором, суд засудив до адмінарешту на 11 діб.

Про це 23 грудня повідомив начальник прес-служби - прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.

Справа громадянина Д., який незаконно ввіз в Україну поза пунктом пропуску трактор МТЗ-82, розглядалася два місяці.

Зрештою суд визнав, що громадянин Д. незаконно перетнув Державний кордон поза пунктом пропуску. Любешівський районний суд постановив: «… визнати винним громадянина Д. в правопорушенні, передбаченому ч.1 ст. 204-1 КУпАП та накласти адміністративне стягнення у вигляді адмінарешту на строк 11 діб».

Порушника затримали 1 жовтня прикордонники Луцького прикордонного загону спільно з працівниками ДАІ у Любешівському районі Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus