USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За приниження рецидивіст вбив чоловіка

13 Травня 2013 17:29
Пробачити приниження колишній засуджений не зміг. за образу він убив свого знайомого. Коли зрозумів, що накоїв, намагався утекти, однак не вдалось.

Так, у Луцьку у п’ятиповерхівці, що на вулиці Львівській 63, в одній з квартир під час чаркування двоє чоловіків «не поділили жінку». В результаті - один з них вбив іншого. Вбивця із місця злочину втік, проте, недалеко. Правоохоронці наздогнали злочинця та посадили в ізолятор тимчасового утримання, інформує ТРК Аверс.

Вбивство сталося близько шістнадцятої години дня. До власника оселі, кажуть, на таку собі гостину прийшли його знайомі. Так звані гості почали чаркувати. Пізніше стали сваритись. Як з’ясувалося, яблуком розбрату стала жінка, щоправда, правоохоронці це не підтверджують.

Начальник МВ УМВС Волині Василь Марчишак зазначив: «Там знаходилася компанія біля 5 осіб. Розпивали спиртні напої і на підставі неприязних відносин, так як це особа раніше судима, її оскорбили, а в них по своїм поняттям оскорбляти не можна, він дістав ножа і наніс удар ножем».

«Коли убивця зрозумів, що накоїв, кинувся навтьоки. Міліціонери зловили вбивцю вночі на вокзалі: «Він хотів сісти на поїзд, придбав квиток. Його затримали. В чотири часа ночі йому вже було оголошено про підозри. В теперішній час він знаходиться в ізоляторі», - додав Марчишак.

Сусіди, кажуть, і раніше боялися гостей та господаря квартири, тепер, мовляв, взагалі спати не зможуть. Про горезвісну квартиру, мешканці будинку відгукуються не надто добре, кажуть що це - притон для сумнівних компаній. Там - чи не щодня гулянки. Люди розповідають, що живуть як на пороховій діжці, адже бояться, що власник квартири, або його друзі щось утнуть.

Правоохоронці, своєю чергою, запевняють, що такі «притони» відвідують регулярно та контролюють ситуацію. Проте попередити можливі злочини не можуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus