USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За п’яну бійку в нічному клубі Луцька - до суду

19 Червня 2013 10:33
Через п’яну бійку в одному з нічних клубів Луцька чотири хлопці опинилися на лаві підсудних.

Про це повідомляє Під прицілом.

Справу проти банди зловмисників, яких звинувачують у побитті та грабежі, розглянули у Луцькому міськрайонному суді Волинської області.

Четверо хлопців, відпочиваючи у нічному клубі «Колізей», підсіли за столик до двох незнайомців - Валерія Пархумея та Дмитра Рипецького. Деякий час вони разом випивали. Однак приблизно опівночі між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку.

Служба охорони вивела їх на вулицю, аби ті не заважали іншим клієнтам. Саме там і сталась основна сутичка, внаслідок якої у Валерія Пархумея та Дмитра Рипецького вкрали мобільні телефони та гроші. Згодом постраждалі звернулись до правоохоронних органів, тож міліціонери порушили кримінальну справу по факту нанесення легких тілесних ушкоджень та грабежу.

Таким чином, справа потрапила до суду. Зокрема вчора відбулося слухання у справі під головуванням Михайла Квятковського. Тож на лаві підсудних опинились Богдан Глушко, Роман Мойсеєць, Іван Семенюк та неповнолітній Володимир Харитонюк. Саме у Івана Семенюка слідчі пізніше після злочину виявили вкрадені телефони.

До слова, молодика вже притягували до відповідальності, у 2012 році його звільнили від виконання покарання умовно-достроково, та наразі він перебуває під арештом.

Виявилося, що ні ті, ні інші достеменно не пам’ятають усіх подробиць інциденту. Зокрема один з постраждалих, у якого буцімто поцупили гроші, достеменно не пам’ятає скільки грошей у нього було в кишенях.

Окрім цього, обвинувачені на питання, чому вони били п’яних хлопців, які ледве стояли на ногах, відповіді дати не змогли. Але в один голос стверджували, що це постраждалі спричинили конфлікт своєю нецензурною лайкою і розпочали бійку. Суддю такі свідчення дуже здивували, адже обвинувачені набагато сильніші фізично і вищі на зріст за потерпілих на 15-20 сантиметрів та й ніяких ушкоджень у них не виявили.

Разом з тим, потерпілий Дмитро Рипецький стверджує, що випив більше 1 літри горілки і саме через це не може відновити усіх подій цього дня.

Тож, судді так і не вдалось розібратись у тому, чому потерпілим були завданні легкі тілесні ушкодження, хто з обвинувачених і як саме їх завдавав. Таким чином, Михайло Квятковський оголосив перерву до 10 липня аби залучити до судового засідання свідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus