USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Загибель українського гонщика в пустелі. ДЕТАЛІ. ВІДЕО

25 Червня 2013 14:43
Понеділок 24 червня став трагічним для українського автоспорту. Засновник та пілот команди з ралі-рейдів Sixt Ukraine Вадим Нестерчук загинув у пустелі в Об'єднаних Арабських Еміратах, - повідомляє ТСН.

Пустеля Руб Аль Халі була улюбленим місцем підготовки Нестерчука до відповідальних гонок. Там він готувався до ралі «Шовковий шлях 2013», на якому мав стартувати 5 липня. У Нестерчука були грандіозні плани на цю гонку.

«Ми однозначно будемо боротися за високі місця, оскільки їхати на ній будемо з новим двигуном», - ділився автогонщик раніше. Однак доля розпорядилася по-своєму. Після тривалого тренування, автомобіль команди застряг в піщаній пастці та зламався. А Руб Аль Халі - це одне з найжаркіших місць на Землі. Температура вдень там сягає 40-50 градусів за Цельсієм.

Та Нестерчук вирішив піти за допомогою до найближчої траси. Свого напарника він залишив поруч з автомобілем. Рятувальна група, яка отримала координати нашого гонщика, одразу ж поспішила на допомогу. Однак, прибувши на вказане Вадимом місце, знайшла його вже непритомним. Напарника українця вдалося врятувати.

Однак, якби лікарі запізнилися ще на півгодини – чоловіка б не стало. За попередньою версією, смерть українського гонщика настала внаслідок теплового удару і зневоднення організму. Однак, точну причину буде оголошено пізніше.

Зазначимо, що трагедія шокувала гонщиків з різних країн. Дізнавшись про жахливу новину, ралісти та інші спортсмени висловили свої співчуття родині, близьким та команді Нестерчука. Після репатріації тіла Нестерчука до України буде оголошено дату прощання з українським спортсменом. Додамо, що у 42-річного Вадима залишилася дружина та двоє дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus