USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загиблий від ножових поранень лучанин устиг розпізнати нападника. Відео

12 Серпня 2017 21:30
Учора близько 23 години на вулиці Карпенка-Карого екіпаж патрульних виявив скупчення людей, які клопотались біля пораненого чоловіка. Очевидці не могли точно повідомити, чи його хтось збив, чи на дорозі трапився конфлікт: попередньо з’ясували, що потерпілий їхав в автомобілі й у нього виник конфлікт з групою перехожих, який переріс у бійку.

Інспектори виявили ножове поранення у спину в потерпілого та оперативно, разом з іншими людьми, почали надавати допомогу, притиснули рану, чим зупинили кровотечу.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька у Фейсбуці.

Переконавшись, що рана добре затиснута, негайно побігли по слідах нападників, яких, за попередньою інформацією, було троє. Неподалік, за кілька сотень метрів, один з полісменів виявив і затримав чоловіка, на тілі й одязі якого були сліди крові. Потерпілий упізнав особу.

Невдовзі, в результаті слідчих дій, поліцейські встановили особи інших причетних до нападу. На жаль, 24-річний потерпілий від отриманого поранення помер у лікарні. За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - мова йде про вбивство.

Проводяться подальші слідчі дії.
До слова, напередодні трагічного інциденту хлопець освідчився своїй коханій і подарував їй обручку. Це сталося у день народження дівчини. Пара встигла навіть подати заяву про реєстрацію шлюбу та обрала дату весілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Я Показати IP 12 Серпня 2017 22:33
Якось все заплутано,або зовсім банальна дурість,він один "зробив зауваження компанії", для чого,знаючи,що їх більше,сили не рівні,поліз за ножем...!?!а чому не сховатись в машину і не поїхати???Ще одне,кров зупинили,сидить,говорить,а в лікарні помер,раді чого це,смерть?Хай з Богом спочиває,не наше діло судити,просто думка в слух.
Григорій до Я Показати IP 12 Серпня 2017 23:17
Зашибісь логіка: стадо бидла на вулиці завжди рулить тільки тому, що стадо? А ти сам один заткнись і заховайся в машині? Ну-ну...
Я до Григорій Показати IP 13 Серпня 2017 00:59
Якщо ти такий герой,то чому сидиш в дома,а не розганяєш стадо по ночам?І це варто того,щоб померти?Ти ж не знаєш що там сталось. безглуздо кидатись на стадо,тому що воно йде не там де тобі хочеться,для цього є поліція..ід*от ти.біжи спасай світ
Кікі до Григорій Показати IP 13 Серпня 2017 01:05
А ти виходить готовий померти із за того,що хтось йде по серед дороги?
Міша до Григорій Показати IP 13 Серпня 2017 01:26
Ти балабол,який на чужій смерті робить себе "героєм" і заробляє плюсики,кожне слово має силу і повір,в твому житті буде щось подібне,але ти втечеш,а не віддасиш своє життя
Анонім Показати IP 13 Серпня 2017 09:56
Волиньпост все перекрутив, а решта ЗМІ встигли перепостити. Хлопець не робив нікому зауважень! Ця алкашня сама до нього вчепилась, почали шарпати потім бити і пирнули ножем в спину! І по ходу їх вже починають відмазувати!!! Бо виникла вже версія, що він сам чіплявся і ніж його!
Я до Анонім Показати IP 13 Серпня 2017 10:14
Про що я і писав,що тут щось не те
юзько пилсудськый Показати IP 13 Серпня 2017 10:30
Дивна реакція дописувачів (як на мою думку). В чому неправий Григорій ? Нам що, опускати гриву перед всяким б*длом бо воно з ножем? Якщо дотримуватися вашої логіки, то і захищати Україну від московської агресії непотріно бо вона сильніша, бо вона стадо, бо вона може вбити. А як же хлопці з Волині котрі віддали свої життя захищаючи вас з нами, вони що, незнали що агресор сильніший та набагато краще озброєний? Знали,але на відміну від вас, вони, як і цей юнак, МУЖЧИНИ. І не пишіть, що це недопорівняння , все починається з от такиих ситуацій.
Я до юзько пилсудськый Показати IP 13 Серпня 2017 13:21
Ми боремось кожну хвилину,як не з собою,так з іншими проблемами,просто є ситуації,коли краще відступити,можна було втікти,остатись живим,а потім поодинці їх знайти...але ж повторюю,ми не знаємо що там трапилось,нам подали таку інформацію,тому і ср*ч в коментарях,а тут всі герої,в тому числі і ти
гость Показати IP 13 Серпня 2017 10:44
Вы как дети малые. Не имели еще дел с луцкой полицией??? Открою вам глаза: если на вас в Луцке нападут гопники - с вероятностью 90% полиция будет вести дело так чтоб выставить жертву виноватой, мол, она сама спровоцирова нападение. Будут всячески портить уголовное дело, чтоб оно дошло до суда максимум на "условку" для бандита. Предположу, что делают это не за спасибо. Знал, что так они вытворяют с делами по повреждениям средней тяжести и даже тяжелыми. Надо же - теперь и откровенных убийц стали покрывать.
Бо до гость Показати IP 13 Серпня 2017 15:20
як поліція таки заламає якогось бика та мордою в асфальт, то ви будете всі на весь світ верещати про свавілля поліції, то на фіга їм підставляти свої голови за вас дурнуватих? самі розпустили це б*дло далі нікуди, бо як так, так "мусара, мусара, сатрапи, караул", а як, що так зразу "караул, полція, поліція, рятуй".
гость до Бо Показати IP 14 Серпня 2017 09:03
Научись формулировать свои мысли - пишешь откровенно безграмотно. Но в общих чертах я понял, что ты обвиняешь меня в клевете и наговорах на луцкую полицию. Что-же, я писал со своего опыта. Всем неистово тебе плюсующим искренне желаю получить этот опыт на собственной шкуре, может тогда мозгов добавится.
Сергій Показати IP 13 Серпня 2017 13:15
Як шкода хлопця... Сидів, ще навіть розмовляв. Не думав, певно, і не знав про найгірше... Довічне виродкам.
Друг Показати IP 13 Серпня 2017 23:22
Яка б ситуація там не трапилась,є молодий хлопець,який ніколи не буде вже ходити по вулицях Луцька і є просто непотрібне бидло,яке немало ніякого права забирати життя
мда Показати IP 14 Серпня 2017 22:59
От думаю, чому так. От в Європі, маю досвід життя, і звичайно це не істинна в останій стадії, коли на тебе нападають то хочуть пограбувати, вбити, все. А в нас, все роблять на пяну голову, з якогоюсь агресією,щось комусь показати, доказати, за компанію. А потім звонять до кума, брата свата, щоб відмазав. Ну так в більшості випадків і відбувається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus