USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загинуло немовля, якого волинянка народила вдома

11 Червня 2013 14:56
Загинула новонароджена дівчинка, яку мешканка Волині народила у туалеті. За цим фактом міліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє IA ZIK.

Під час перевірки інформації про ймовірне народження дитини поза межами лікарняного закладу, працівники Володимир-Волинського міськвідділу міліції встановили: двадцятишестирічна жінка, котра винаймала житло у місті, не звертаючись до лікарів, не перебуваючи на обліку у жіночій консультації, народила дитину вдома.

За словами породіллі, пологи відбулися вночі, у туалеті, куди вона пішла, відчувши біль знизу живота. Викликати швидку допомогу, мовляв, не встигла. Що саме трапилось і чому немовля померло вона не пам’ятає, бо наче б втратила свідомість. Жінка вже виховує двох малолітніх дітей, які на час пологів перебували у бабусі, в одному з сіл Володимир-Волинського району.

Попередня причина смерті новонародженої дівчинки – «гостра кровотеча з пуповини». За цим фактом слідчим відділенням міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження, відомості про яке внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, з попередньою кримінально - правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 136 Кримінального кодексу України (ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus