USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заради висвітлення візиту Віктора Ющенка на Волинь київські журналісти ризикували життям

9 Липня 2009 19:15
Гелікоптер, яким летіли журналісти із Києва, щоб висвітлити візит Віктора Ющенка на Волинь, виявися несправним. Про це 9 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Чимало мешканців села Карпилівка Ківерцівського району чи не вперше в житті побачили на власні очі відразу два гелікоптери. На одному із них прилетів глава держави Віктор Ющенко, а на другому – делегація із журналістами.
Після того, як Президент вручив багатодітним сім’ям ключі від нових помешкань, увесь ескорт рушив до літаків. Проте злетів лише президентський гвинтокрил. Через несправність гелікоптера, який для супроводу Ющенка надало МНС України, журналісти та інші пасажири повітряного транспорту пересіли в авто.
Однак коли делегація від’їхала, гелікоптеру таки вдалося піднятись у повітря. Після цього журналісти повернулися назад і, не зважаючи на ризик, полетіли на повітряному транспорті, який за кілька хвилин до цього був несправним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мандрівник Показати IP 10 Липня 2009 00:35
По-перше: гелікоптер - не літак!!! По-друге: так куди ж полетіли київські журналісти, якщо такі були? Чи були? Ірину Ваннікову бачили в Шацьку, та ще трьох представників прес-служби Президента. Інших там і не було. Може привиди київських журналістів і літали на літаках до Шацька? Не знаю. Привидів ніхто в "Лісовій пісні" не бачив. А порожніми словесами Ющенка та його представників(більше 3,5 годин)крім трьох десятків волинських журналістів томилися ще біля півсотні відпочиваючих.
Свой Показати IP 10 Липня 2009 09:34
не долетели???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus