USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Засудили двох волинян, які продавали жінок у Польщу

22 Липня 2016 17:11
Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі про обвинувачення 2 волинян у торгівлі людьми.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Діючи в складі організованої групи зі ще двома громадянами Республіки Польща, щодо яких польською стороною перейняли кримінальне переслідування, у період з лютого 2009 року по лютий 2011 року вони завербували й передали для сексуальної експлуатації в Польщу 9 жінок.

Зловмисники шукали молодих жінок привабливої зовнішності, які перебували у матеріальній скруті, та, обіцяючи роботу й гарні заробітки за кордоном, перевозили їх до Республіки Польща, де передавали своїм співучасникам – власникам нічних клубів. Поляки ж, отримавши "живий товар", під приводом необхідності реєстрації, забирали у жінок паспорти та змушували займатись проституцією.

Учора Луцький міськрайонний суд визнав обох торгівців людьми винними у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 149 Кримінального кодексу України.

Організатору угрупування призначили покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його співучасницю засудили до 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus