USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За торгівлю опієм «дали» 3 роки

13 Січня 2012 15:37
Волинянку Олену Димальську засудили на три роки іспитового терміну за торгівлю опієм.
Про вирок суду повідомив телеканал «Аверс».
Олену Димальську кілька років тому вже звинувачували у торгівлі опієм, проте тоді відповідати за скоєне підозрюваній завадив перелом ноги. Згодом про старі гріхи і зовсім забули.
Пізніше Димальська «засвітилася» в іншій справі ‒ луцького адвоката обвинувачували у тиску на свідка. В ній жінка виступала як постраждала.
Нині ж Димальська звинувачувалась у торгівлі опієм дворічної давнини. На засідання суду, крім обвинувача, захисту та преси ніхто не прийшов. Як виявилося, запрошувати свідків не було потреби, бо підсудна свою вину визнала повністю.
Обвинувач просив для підсудної 7 років позбавлення волі, а захисник, зважаючи на те, що у Димальської двоє неповнолітніх дітей і до того ж вона - одинока мати, просив суд винести покарання за статтею 75 Кримінального кодексу України «Звільнення від відбування покарання з випробуванням».
Вже за годину головуючий у справі суддя Михайло Квятковський виніс вирок. Так, Димальську засудили на три роки іспитового терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зак Показати IP 13 Січня 2012 16:14
Це та справа, яку прокуратура довго ховала і в суд не направляла, щоб ту наркоманку на "гачку" тримати, використали її в своїх цілях і під "танк" кинули - почерк правоохоронців.... Чи буде апеляція ?
Бувалий Показати IP 13 Січня 2012 16:18
А де ті хто справу проти адвоката порушували Гіль ? Веселуха ?
Совість Показати IP 13 Січня 2012 22:24
Гіль і Веселуха вже наробили. А що ці оборотні в пагонах Андрійчук і Гомальчук ще роблять, підставляють народ дальше, заробляють собі на пенсію і показники хто знає ? Бо чув що їхні покровителі, що їхнє фуфло в суд направляють такі собі Щербатюкі-Пилипюкі і інші, вже на пеннсії наробили. Чи не боїтесь що за діла ваші і вам буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus