USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Засудили водія, який ледь не вбив жінку біля церкви

3 Червня 2013 09:27
Винуватця резонансної ДТП, що трапилася торік неподалік Хрестовоздвиженської церкви у Луцьку, засудили до трьох років позбавлення волі. Щоправда, лише умовно.

Такий вирок виніс Луцький міськрайонний суд.
Нагадаємо, автопригода сталася 21 лютого 2012 року.

Жінка якраз переходила вулицю Данила Галицького по «зебрі» поруч із Хрестовоздвиженською церквою, де і потрапила під колеса автомобіля «Шкода Фабіа».

Внаслідок зіткнення постраждалу доправили до лікарні із травмами, які становили небезпеку для життя. На щастя, жінка лишилася живою.

Горе-водій у суді свою провину визнав повністю. Він вказав, що дорога була слизькою, але при цьому не пригальмував машину перед пішохідним переходом.
Суд врахував, що обвинувачений відшкодував постраждалій усі збитки.

Отож, луцька Феміда винесла вирок: позбавити горе-водія волі на три роки, але умовно. Випробувальний термін становитиме один рік. Прав у чоловіка суд вирішив не відбирати.

Вирок Луцького міськрайонного суду може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іронічний Показати IP 4 Червня 2013 14:49
Жінка стала пожиттєвим інвалідом, а той, хто грубо порушив ПДР (хто бачив ту аварію на реєстраторі фіксовану і викладену в інтернеті, зрозуміє), "відкупився" і пішов на "условку". Справедливість торжествує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus