USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали незаконних торговців рибою

10 Серпня 2011 17:25
На ринку селища Шацьк затримали 10 порушників, що незаконно торгували рибою.
Про це повідомили в обласному управлінні Держрибоохорони.
Порушників піймали 7 серпня під час одного із рибоохоронних рейдів старший державний інспектор Волиньдержрибоохорони Петро Логвін та державний інспектор Олександр Раховський.
9 із затриманих були жінки. Ще двом порушникам під час затримання інших вдалося втекти з місця торгівлі.
За цими порушеннями 10 матеріалів направили на розгляд до Шацького районного суду, по 2 справах, де порушники втекли з місця події, – склали безгосподарські акти.
Як повідомив провідний юрисконсульт Волиньдержрибоохорони Андрій Лапків, впродовж 2011 року, інспектори на ринках області викрито 99 порушень, затримали понад 800 кілограмів риби. Матеріали по даних справах направлені на розгляд у суди.
Штрафи за торгівлю рибою, що продається без належних документів, згідно зі статтею 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, становлять 51-255 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus