USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Завзятий» мотоцикліст доправляв у Білорусь горілку і трикотаж. ФОТО

19 Вересня 2013 12:17
Учора вночі прикордонний наряд відділу «Самари» Луцького загону запобіг незаконному переміщенню товарів через українсько-білоруський кордон. Мотоциклом чоловік доправляв у Білорусь ящики з горілкою та трикотаж. Про це повідомили у прес-службі волинських прикордонників.

Шум мотоцикла поблизу кордону правоохоронці почули біля 2-ї години ночі. За допомогою переносного тепловізійного комплексу прикордонники відразу визначили місце знаходження порушника. Затримали завзятого чолов’ягу, коли той почав переносити сумки через кордон.

Житель села Самари пояснив, що перемістити товар через кордон йому нібито запропонував невідомий за окрему винагороду. У сумках знаходилося 160 пляшок горілки та жіночий одяг 45 найменувань.

Нині за спробу незаконного перетину держаного кордону на 44-річного українця накладено штраф у розмірі 1700 гривень, а товар передано працівникам митниці. Разом з товаром у чоловіка вилучили й транспортний засіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
кононович Показати IP 19 Вересня 2013 12:25
Опять папаня попался
Ох ті комяністи... Показати IP 19 Вересня 2013 12:27
І мотік у нього стандартно червоний.
кононович Показати IP 19 Вересня 2013 13:03
Говорил же ему: “Папаня труселя трикотажные то приоставь вдома, заберут же не пожелеют“.Не послушал старик.
Факт Показати IP 19 Вересня 2013 16:46
Ну чому українські прикордонники такі тупаки? Чувак їхав реалізувати УКРАЇНСЬКУ горілку до бацька. Звідти мав привести доляри і вкласти їх в українську економіку щоб годувати таких ху..роших хлопців прикордонників. А вони мотоцікля забрали, горілку випють, труси своїм бабам понадівають. То кому тра те їх затримання?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus