USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

З'ясували попередню причину загоряння автівки в Луцьку

21 Листопада 2016 11:28
Автівка члена Громадської ради при Волинській ОДА Бориса Дєчєва згоріла сьогодні вночі на вулиці Кравчука у Луцьку. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав. Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди, - інформує сектор комунікації ГУНП у Волинській області

Пригода трапилася близько 3 години. Поблизу будинку на вулиці Кравчука в Луцьку загорівся автомобіль «JEEP GrandCherokee».

На місце події виїхали керівництво Луцького відідлу поліції, слідчо-оперативна група, працівники ДСНС. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав.

Відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Попередня причина пожежі – коротке замикання. Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 21 Листопада 2016 12:03
Якщо горить жигулі, то це підпал, а якщо БМВ або Джип, то це коротке.
Андрій Показати IP 21 Листопада 2016 12:20
Як вони "З'ясували причину загоряння автівки в Луцьку", якщо в тексті йдеться: "Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди". Коротке замикання - одна з версій. Про що ця стаття ваша?
Луцьк Показати IP 21 Листопада 2016 12:43
А де ж піар про "кому перейшов дорогу"!!???Це все тобі за гріхи зі Сходу...Чи ти вже забув що там витворяв!!???....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus