USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

З'явилося відео розстрілу в Магнітогорську маршрутки з ймовірними терористами

2 Січня 2019 10:10
У центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі. Перед цим було чутно «як мінімум три сильних вибухи». Представники екстрених служб повідомили, що в результаті вибуху постраждали три людини.

У мережі, своєю чергою, показали декілька відео вибухів маршрутки. На першому відео – вибух у багатоповерхівці, внаслідок чого загинули 14 людей, які опинилися під завалами, передають «Факти».

Відео розмістив користувач «Новини Магнітогорьк Сабітов Д.».

На другому відео чути вистріли, які лунають на фоні палаючого авто.

За інформацією видання znak.com, НП з маршруткою безпосередньо пов’язана з вибухом будівлі у Магнитогорску. Так, зі слів співрозмовника видання, в одній з квартир, яку винаймав громадянин Таджикистану, були виявлені сліди гексогену. Наразі немає ніякої інформації про сім’ю з чотирьох осіб, яка проживала у цій квартирі. Загиблі в результаті вибуху в маршрутці, які намагалися втекти від переслідування, спочатку планували влаштувати теракт в одному з торгових центрів міста.

31 грудня в житловому багатоквартирному будинку в Магнітогорську стався вибух, внаслідок чого обвалився під’їзд. У Росії вважають, що вибух у Магнітогорську – справа рук терористів, проте офіційні органи все ще кажуть про вибух побутового газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus