USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ІД взяла на себе відповідальність за вибухи в Магнітогорську

18 Січня 2019 08:15
Терористичне угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух житлового будинку й маршрутки в російському Магнітогорську.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на організацію SITE Intelligence Group, яка відстежує активність бойовиків в інтернеті.

У щотижневій газеті терористів Al Naba бойовики пояснюють своє довге мовчання побоюванням за безпеку тих, хто влаштували підрив.

Тelegram-канал Directorate 4 опублікував текст статті арабською, в якій ідеться, як стверджують бойовики, що прихильники угруповання заклали вибухівку між третім і десятим поверхом будівлі в Магнітогорську.

31 грудня в результаті вибуху в Магнітогорську обвалився під'їзд багатоквартирного житлового будинку. Було зруйновано більше 40 квартир від 3 до 10 поверху. За попередніми даними, вибух стався через витік газу.

Згодом, увечері 1 січня недалеко від будинку, де стався обвал, вибухнула маршрутка. В результаті інциденту загинули троє людей. Пізніше кілька російських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що обидва інциденти пов'язані між собою, і що вибух у будинку був терактом. Однак у Слідчому комітеті РФ це спростовують.

Через кілька днів 3 січня, у Магнітогорську оголосили про завершення пошукової операції. З-під завалів будинку витягнули 39 тіл загибли
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Абдал Саид Показати IP 18 Січня 2019 08:52
З Вашим законом про згоду на секс ми всі скоро за ІГІЛ вболівати будемо..)))
Анонім Показати IP 18 Січня 2019 09:30
че то долго решались. Или все согласовывали в вашингтонском парткоме?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus